Ads by INTERNET PROTV

25 septembrie - Ziua curateniei generale in natura

60430705
Embed:

Daca tineti la frumusetile acestor meleaguri, participati la campania Let's Do It, Romania! Este timpul sa demonstram ca putem sa curatam toata tara, intr-o singura zi.

Inspirati de vecinii din alte state, o mana de tineri si-au pus sperantele intr-un proiect independent si vor ca in 25 septembrie sa facem luna in jurul nostru. Pentru asta au nevoie si de voluntari.

Doar pentru ca unii oameni s-au mutat cativa metri mai departe de resturile aruncate in iarba, nu insemna ca mizeria nu exista. Exista, si dupa fiecare zi de picnic muntele creste din cauza celor care nu au respect nici pentru ei, nici pentru natura.

Momane de gunoi gasim la marginea fiecarui oras si in fiecare padure. Uneori, toti suntem de acord ca asa nu se mai poate, insa cineva trebuie sa si faca ceva. Organizatia "Let's Do It Romania" se declara gata de lupta.

Nimic nu este imposibil. S-a demonstrat in Estonia, Letonia, Lituania sau Portugalia, unde au avut loc actiuni de ecologizare. Rezultatele au fost peste asteptari.

Asadar 25 septembrie este zi de curatenie generala.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Iunie 2010
  • 12 Comenteaza
Citeste mai multe despre: ecologizare,

Comentarii(12)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61644761
© 2014 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed