Buenos Wireless, Argentina!

Buenos Aires

Calatoria S6 a ajuns pe al patrulea continent. Larisa, Radu si Alin, castigatorii calatoriei in jurul lumii, se afla la Buenos Aires. Au realizat imediat ca nu exista un loc mai bun din care sa afle cum se pot reincarca.

Fara retineri, fara limite, fara oprire, fara fir, fara multe alte cuvinte mai mult sau mai putin sinonime. Puteti traduce cum vreti "wireless", cert e ca probabil se afla in Top 100 cuvinte in orice limba. In general spunem "Aveti wireless?" sau "Care e parola de la wireless?". Galaxy S6 ne-a dovedit deja la Seul ca are super viteza pe Internet, asa ca acum vorbim despre incarcarea wireless. O tehnologie a viitorului care se afla deja pe Galaxy S6. O tehnologie care, inevitabil, iti va permite sa-ti incarci telefonul oriunde doar punandu-l pe suprafete pregatite pentru incarcare fara fir - adica direct pe masa dintr-un bar, noptiera de acasa sau, practic, orice alt loc! Pana atunci, ai la dispozitie incarcatorul wireless Samsung sau orice alt incarcator wireless de pe piata, pentru ca Galaxy S6 e pregatit pentru ambele tehnologii existente astazi.

Larisa, Radu si Alin au testat tehnologia de incarcare wireless in capitala Argentinei simultan cu experiente inedite menite sa ii incarce chiar pe ei cu energie. Pasiunile locale s-au transformat usor in "combustibil" pentru viitorul lor stil de viata. "am pastrat aceasta experienta ultima tocmai pentru a intelege ca daca nu-ti gasesti aceasta surse de energie care sa te reincarce, care sa te miste, nu ai cum sa duci viata de zi cu zi", le-a spus Life Coach Cristian Onetiu.

Au prins gustul Argentinei invatand secretele preparii desertului "dulce de leche".

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Au luat prima lectie de tango, in timp ce noul lor Galaxy S6 se incarca pe masa din originalul si autenticul studio de dans.

Au urmarit un spectacol de tango al profesionistilor, in timpul caruia, pentru ca tot nu aveau voie sa-l filmeze sau fotografieze, isi puteau incarca rapid telefonul.

Au dat si peste reprezentatiile de tango petrecute direct pe strada. Au petrecut cu localnicii in toiul noptii.

Au testat rezistenta peluzelor de pe istoricul stadion La Bombonera al lui Boca Juniors, intr-o experienta pe care o vom povesti intr-un text ulterior.

Au vizitat parcul Palermo, cu ale sale 400 de hectare de verdeata in care argentinienii iau o pauza de la nebunia care le domina viata, in mijlocul unei metropole care altfel se misca intr-o viteza ametitoare pe bulevardele uriase care o strabat. De altfel, ca sa traversezi Bulevardul 9 Iulie, esti obligat - vrei, nu vrei - sa iei o pauza pentru ca nu ai cum sa nu prinzi doua semafoare - e cea mai lata artera din lume, cu 16 benzi de circulatie si 140 de metru latime. Un teren de fotbal, plus unul de handbal, incap de-a latul fara probleme.

Si nu au obosit nicio clipa. Magia pasiunii din Buenos Aires si-a facut efectul.

Toate experientele i-au ajutat sa extraga energie din vibratia continua din cel mai european oras al Americii de Sud si cel mai sud-american oras de tip european. Consumul de energie e inevitabil, regenerarea devine astfel esentiala pentru orice om. La fel, cum consumul energiei telefoanelor e inevitabil, importante sunt viteza si usurinta incarcarii. Argentinienii se regenereaza adesea consumand energie in toiul noptii, pe ringul de dans sau la cinele nocturne care uneori incep la miezul noptii, cu o vita gatita in cel mai rosu sange. Si Galaxy S6 se incarca rapid si usor. In cateva minute ai energie pentru orele ramase pana ajungi acasa, iar apoi doar lasi telefonul pe suportul wireless si incarcarea incepe. A telefonului si a ta.

Calatoria spre stilul de viata de maine se apropie de final. Urmariti ultimele intamplari din Buenos Aires pe www.calatoriagalaxyS6.ro, in LIVE BLOG pe stirileprotv.ro, iar joia si duminica si la ProTV!

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Reportaj MULTIMEDIA: Ce inseamna sa vezi 4 continente in doar 2 saptamani
Reportaj MULTIMEDIA: Ce inseamna sa vezi 4 continente in doar 2 saptamani

4 continente, 3 castigatori, 2 saptamani si o experienta unica. Asta au trait si simtit Larisa, Alin si Radu, insotiti de Life Coach Cristian Onetiu, in Calatoria S6.

Argentina, tara unde noptile incep tarziu si se termina devreme. 3 romani au aflat de ce in Buenos Aires nu ai nevoie de somn
Argentina, tara unde noptile incep tarziu si se termina devreme. 3 romani au aflat de ce in Buenos Aires nu ai nevoie de somn

Calatoria Galaxy S6 a ajuns pe al patrulea – si cel mai pasional – continent

Buenos Aires - viata la 10.000 de Volti. Un Life Coach te invata metoda argentiniana pentru a avea energie toata ziua
Buenos Aires - viata la 10.000 de Volti. Un Life Coach te invata metoda argentiniana pentru a avea energie toata ziua

Simti uneori ca ai vrea sa faci multe lucruri, dar iti lipseste energia? Ca dupa o zi de lucru, tot ce iti doresti este sa te intinzi intr-un fotoliu comod si sa ratacesti intre emisiuni TV sau social media?

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.