(P) Clujenii l-au intalnit pe Capitanul Aquafresh! Caravana Zambeste Romania se apropie de final!

×
Codul embed a fost copiat

Weekend-ul trecut, Piata Unirii din Cluj-Napoca s-a umplut cu zambete! Mii de familii au venit sa il intalneasca pe Capitanul Aquafresh si sa devina Agenti 00Carii.

Participantii au beneficiat de informatii utile despre igiena orala, au primit recomandari personalizate de la specialistii GSK si si-au inlocuit periutele de dinti uzate, in cadrul programului Rabla pentru periuta ta.

Caravana le-a oferit de asemenea posibilitatea sa se implice in activitati interactive, avand parte de o multime de surprize si premii, printre care revista de benzi desenate Capitanul Aquafresh si Agentii 00Carii in misiunea Zambeste Romania, produse de ingrijire orala si consultatii gratuite in cabinetele stomatologice inscrise in campanie.

Caravana nationala <> reprezinta o solutie integrata, creata ca raspuns la nevoile consumatorilor, asa cum le-am observat de-a lungul anilor”, a declarat Helen Tomlinson, General Manager, GSK Consumer Healthcare, Romania si Balcani. “Un studiu realizat anul acesta in randul consumatorilor arata ca 72% dintre romani au probleme dentare. Desi alarmanta, aceasta valoare arata o imbunatatire fata de 2012, anul lansarii campaniei <>, cand 80% dintre respondenti au declarat ca au astfel de probleme. Daca in 2012, sapte din zece consumatori aveau carii, astazi numai cinci din zece mai au aceasta problema. Asadar, eforturile noastre de a le reaminti oamenilor ca igiena orala este importanta pentru sanatatea lor au avut efect, iar acest lucru ne incurajeaza sa continuam investitia in programe de educare. Ne propunem ca si de aceasta data sa interactionam direct cu cat mai multi oameni de toate varstele si sa venim in ajutorul lor cu informatii utile despre igiena orala.”

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Ultima oprire a caravanei de anul acesta va fi Timisoara. Pe 6 si 7 august, Capitanul Aquafresh va recruta Agenti 00Carii in parcarea Iullius Mall din Timisoara. Pentru a vedea intregul parcurs al actiunii de anul acesta, acceseaza www.zambesteromania.ro sau pagina de Facebook Zambeste Romania.

Caravana Zambeste Romania face parte din campania Zambeste Romania, ajunsa la a 5-a editie. Pe parcursul anilor anteriori, campania a avut aproximativ 120.000 de beneficiari directi: au participat la programe educationale si au primit produse de ingrijire orala peste 40.000 de copii din mediul urban, 3.000 de copii si parinti din mediul rural si peste 35.000 de viitoare mamici; 1.500 de copii din mediul rural au beneficiat gratuit de tratamente dentare prin parteneriatul cu Salvati Copiii si peste 30.000 de romani au primit gratuit periute de dinti noi in schimbul celor vechi; in plus, sute de romani au mers la consultatii gratuite in cabinetele stomatologice inscrise in campanie.
 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
(P) Îți dorești să filmezi alături de Smiley?
(P) Îți dorești să filmezi alături de Smiley?

Tot ce trebuie să faci este să te înscri în competiția Cool Brushing. Vezi mai jos detalii despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a intra în concurs și a avea șansa de a filma alături de el.

(P) Caravana
(P) Caravana "Monster Rabla" ajunge pe 22 iulie la Oradea. Cu ce surprize ii asteapta Capitanul Aquafresh pe cei mici

Pe 22 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh poposesc la Oradea, unde ii asteapta pe cei mici cu multe surprize.

Caravana „Monster Rabla” ajunge pe 1 iulie la Galati. Capitanul Aquafresh iti inlocuieste periuta
Caravana „Monster Rabla” ajunge pe 1 iulie la Galati. Capitanul Aquafresh iti inlocuieste periuta "monstru" cu una noua

Pe 1 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh sunt la Galati.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.