(P) Caravana "Monster Rabla" ajunge pe 22 iulie la Oradea. Cu ce surprize ii asteapta Capitanul Aquafresh pe cei mici

Ultima actualizare: 27-07-2017 06:58

Pe 22 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh poposesc la Oradea, unde ii asteapta pe cei mici cu multe surprize.

Caravana Monster Rabla va fi pe 22 iulie la Oradea, in parcarea ERA Shopping Park, de la ora 10:00 si pana la ora 20:00 sau pana cand se epuizeaza stocul de periute gratuite. Si asta pentru ca toti cei care vin cu periuta de dinti „monstru” vor primi in schimb una noua.

Capitanul Aquafresh ii asteapta pe cei mici sa lupte pentru o buna igiena orala cu jocuri, surprize “monstru” si multe informatii despre acest subiect.

Sustinuta de brandurile de igiena orala Aquafresh, Parodontax, Sensodyne si Corega, caravana „Monster Rabla” este gazduita de orasele Bacau, Sibiu, Galati, Pitesti, Craiova si Oradea.

Timp de cate o zi, participantii primesc periute de dinti noi in schimbul celor vechi, cupoane de reducere pentru paste de dinti, dar si informatii utile si materiale educationale privind sanatatea orala si ingrijirea corecta a dintilor.

Caravana “Monster Rabla” ajunge, pana pe 22 iulie, in sase orase din tara si isi propune sa inlocuiasca 10.000 de periute de dinti vechi cu altele noi, sa ofere informatii si materiale educationale cu privire la igiena orala si cupoane de reducere pentru pasta de dinti.

Pentru mai multe detalii, intrati pe pagina de Facebook Zambeste Romania si pe site-ul www.zambesteromania.ro.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO