(P) Caravana "Monster Rabla" ajunge pe 22 iulie la Oradea. Cu ce surprize ii asteapta Capitanul Aquafresh pe cei mici

×
Codul embed a fost copiat

Pe 22 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh poposesc la Oradea, unde ii asteapta pe cei mici cu multe surprize.

Caravana Monster Rabla va fi pe 22 iulie la Oradea, in parcarea ERA Shopping Park, de la ora 10:00 si pana la ora 20:00 sau pana cand se epuizeaza stocul de periute gratuite. Si asta pentru ca toti cei care vin cu periuta de dinti „monstru” vor primi in schimb una noua.

Capitanul Aquafresh ii asteapta pe cei mici sa lupte pentru o buna igiena orala cu jocuri, surprize “monstru” si multe informatii despre acest subiect.

Sustinuta de brandurile de igiena orala Aquafresh, Parodontax, Sensodyne si Corega, caravana „Monster Rabla” este gazduita de orasele Bacau, Sibiu, Galati, Pitesti, Craiova si Oradea.

Timp de cate o zi, participantii primesc periute de dinti noi in schimbul celor vechi, cupoane de reducere pentru paste de dinti, dar si informatii utile si materiale educationale privind sanatatea orala si ingrijirea corecta a dintilor.

Caravana “Monster Rabla” ajunge, pana pe 22 iulie, in sase orase din tara si isi propune sa inlocuiasca 10.000 de periute de dinti vechi cu altele noi, sa ofere informatii si materiale educationale cu privire la igiena orala si cupoane de reducere pentru pasta de dinti.

Pentru mai multe detalii, intrati pe pagina de Facebook Zambeste Romania si pe site-ul www.zambesteromania.ro.
 

Citește și...
(P) Îți dorești să filmezi alături de Smiley?
(P) Îți dorești să filmezi alături de Smiley?

Tot ce trebuie să faci este să te înscri în competiția Cool Brushing. Vezi mai jos detalii despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a intra în concurs și a avea șansa de a filma alături de el.

Caravana „Monster Rabla” ajunge pe 1 iulie la Galati. Capitanul Aquafresh iti inlocuieste periuta
Caravana „Monster Rabla” ajunge pe 1 iulie la Galati. Capitanul Aquafresh iti inlocuieste periuta "monstru" cu una noua

Pe 1 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh sunt la Galati.

(P) Caravana
(P) Caravana "Monster Rabla" ajunge, sambata, 8 iulie in Pitesti. Capitanul Aquafresh ii asteapta pe cei mici cu surprize

Caravana "Monster Rabla" ajunge, sambata, 8 iulie, in Pitesti. Vino cu vechea periuta de dinti si primesti una noua la schimb.

Recomandări
Austria rămâne pe poziții și nu vrea România în Schengen. Nehammer: Ministrul de Interne vrea un calendar pentru primăvară
Austria rămâne pe poziții și nu vrea România în Schengen. Nehammer: Ministrul de Interne vrea un calendar pentru primăvară

Cancelarul austriac, Karl Nehammer, și-a menținut, miercuri seara, poziția pe tema aderării României la Spațiul Schengen, în cadrul unei conferințe susținute alături de președintele PPE, Manfred Weber, de la Viena.

Putin acuză Occidentul că a tratat Rusia ca pe un cetățean de mâna a doua, negându-i dreptul de a exista
Putin acuză Occidentul că a tratat Rusia ca pe un cetățean de mâna a doua, negându-i dreptul de a exista

„Rusia va lupta pentru a-și apăra interesele folosind toate mijloacele disponibile”, a spus din nou Vladimir Putin.

Când aflăm cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023
Când aflăm cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023

Când aflăm cine sunt cei 12 Faimoși de la Survivor 2023: Marea Dezvăluire, în exclusivitate pe VOYO