(P) Clujeni, e randul vostru sa deveniti Agenti 00Carii! Weekend-ul acesta, Caravana Zambeste Romania ajunge in Piata Unirii

×
Codul embed a fost copiat

Calatoria prin tara a Capitanului Aquafresh continua! Urmatoarea oprire pentru Caravana Zambeste Romania va fi Cluj-Napoca. Weekend-ul acesta, toti cei care isi doresc sa devina Agenti 00Carii sunt asteptati in Piata Unirii.

Sustinuta de brandurile Aquafresh®, Sensodyne® si parodontax®, caravana are ca obiectiv oferirea de solutii si programe educationale, in vederea imbunatatirii sanatatii orale in randul romanilor.

Participantii beneficiaza de informatii utile despre igiena orala, primesc recomandari personalizate pe anumite tipuri de afectiuni si au posibilitatea de a-si inlocui periutele uzate in cadrul programului Rabla pentru periuta ta. In plus au parte de o multime de surprize si premii.

Caravana nationala <> reprezinta o solutie integrata, creata ca raspuns la nevoile consumatorilor, asa cum le-am observat de-a lungul anilor”, a declarat Helen Tomlinson, General Manager, GSK Consumer Healthcare, Romania si Balcani. „Un studiu realizat anul acesta in randul consumatorilor arata ca 72% dintre romani au probleme dentare. Desi alarmanta, aceasta valoare arata o imbunatatire fata de 2012, anul lansarii campaniei <>, cand 80% dintre respondenti au declarat ca au astfel de probleme. Daca in 2012, sapte din zece consumatori aveau carii, astazi numai cinci din zece mai au aceasta problema. Asadar, eforturile noastre de a le reaminti oamenilor ca igiena orala este importanta pentru sanatatea lor au avut efect, iar acest lucru ne incurajeaza sa continuam investitia in programe de educare. Ne propunem ca si de aceasta data sa interactionam direct cu cat mai multi oameni de toate varstele si sa venim in ajutorul lor cu informatii utile despre igiena orala.”

Caravana Zambeste Romania face parte din campania Zambeste Romania, ajunsa la a 5-a editie. Pe parcursul anilor anteriori, campania a avut aproximativ 120.000 de beneficiari directi: au participat la programe educationale si au primit produse de ingrijire orala peste 40.000 de copii din mediul urban, 3.000 de copii si parinti din mediul rural si peste 35.000 de viitoare mamici; 1.500 de copii din mediul rural au beneficiat gratuit de tratamente dentare prin parteneriatul cu Salvati Copiii si peste 30.000 de romani au primit gratuit periute de dinti noi in schimbul celor vechi; in plus, sute de romani au mers la consultatii gratuite in cabinetele stomatologice inscrise in campanie.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Pentru a descoperi intregul parcurs al Caravanei, acceseaza www.zambesteromania.ro sau pagina de Facebook Zambeste Romania.


 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
(P) Îți dorești să filmezi alături de Smiley?
(P) Îți dorești să filmezi alături de Smiley?

Tot ce trebuie să faci este să te înscri în competiția Cool Brushing. Vezi mai jos detalii despre pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a intra în concurs și a avea șansa de a filma alături de el.

(P) Caravana
(P) Caravana "Monster Rabla" ajunge pe 22 iulie la Oradea. Cu ce surprize ii asteapta Capitanul Aquafresh pe cei mici

Pe 22 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh poposesc la Oradea, unde ii asteapta pe cei mici cu multe surprize.

Caravana „Monster Rabla” ajunge pe 1 iulie la Galati. Capitanul Aquafresh iti inlocuieste periuta
Caravana „Monster Rabla” ajunge pe 1 iulie la Galati. Capitanul Aquafresh iti inlocuieste periuta "monstru" cu una noua

Pe 1 iulie, Caravana "Monster Rabla" si Capitanul Aquafresh sunt la Galati.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.