We Like Weekends. Cum te poti distra pe bani putini in urmatoarele zile

We Like Weekends. Cum te poti distra pe bani putini in urmatoarele zile - 9

Daca nu ai plecat la Untold, iti raman cateva variante de petrecut timpul liber si in Bucuresti. Iti spunem noi cum te poti distra in perioada 5 - 7 august 2016!

FILMELE SAPTAMANII
Nu ratezi niciun film nou lansat si una din micile tale placeri vinovate e sa rontai floricele sau nachos in sala de cinema? Urmatoarele recomandari sunt pentru tine:

Suicide Squad


What: Sunt celebri pentru faptele lor rele si pentru anarhia pe care o provoaca oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reusit sa-i prinda si sa-i vare după gratii. Pentru a-si micsora pedeapsa, nelegiuitii accepta misiuni sinucigase sub acoperire, constienti ca esecul inseamna moartea.

When: Are premiera in Romania pe 5 august 2016. Biletele se gasesc la casele cinematografelor.

Where: In cinematografele din Bucuresti si tara.

Citește și
Untold
Cum au ajuns la UNTOLD castigatorii "Fii PRO, fii la inaltime!". Inna si Cabral le-au facut atmosfera intr-un avion privat
„Decizia a fost deja luată”. Care e planul lui Putin de a ataca NATO, potrivit oficialilor militari și experți europeni din domeniul apărării

Singuri acasa


What: Animatia e o comedie despre ce fac animalutele de companie dupa ce noi plecam la serviciu sau la scoala zi de zi. Superstarurile Eric Stonestreet si Kevin Hart debuteaza ca voci de animatie de lung metraj si lor li se alatura Ellie Kemper, Lake Bell, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress si Albert Brooks.

When: Are premiera in Romania pe 5 august 2016. Biletele se gasesc la casele cinematografelor.

Where: In cinematografele din Bucuresti si tara.

Bad Moms


What: Scenaristii filmului "Marea Mahmureala" aduc pe marile ecrane o noua comedie nonconformista in care Mila Kunis, Kristen Bell si Annie Mumolo sunt hotarate sa renunte la prejudecati, in favoarea distractiei.

When: A avut premiera in Romania pe 29 iulie 2016. Biletele se gasesc la casele cinematografelor.

Where: In cinematografele din Bucuresti si tara.

WHAT WE LIKE THIS WEEKEND
Nimanui nu-i place sa stea in casa, mai ales cand sunt lucruri multe si diverse de facut in oras. Uite cum te poti distra zilele acestea:


Untold Festival


What: UNTOLD Festival aduce la Cluj-Napoca nume mari din diferite stiluri muzicale cum sunt EDM, trance, hip-hop, pop-rock. Untold inseamna Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Hardwell, Tiesto si multi altii (Rudimental, DUb FX si James ARthur sunt doar cativa dintre ei).

When: Intre 4 si 7 august 2016. Biletele se gasesc in reteaua Eventim.

Where:
In Cluj Napoca.

Farmers market


What: Intr-unul din cele mai cool spatii urbane din Bucuresti, in fiecare weekend, producatori locali isi aduc bunatatile si le prezinta publicului interesat de tot ceea ce presupune conceptul "bio".

When: Pe 6 si 7 august 2016. Intrarea este libera.

Where: La Spatiul M60, in Bucuresti.

Arabian Bazaar Night


What: Sambata seara vizionam trilogia portugheza "O Mie si Una de Nopti" si ne intindem la vorbe, la o narghilea si un ceai arabesc, pe fundal de muzică orientala.

When: Pe 6 august 2016. Biletele se gasesc pe eventbook.ro.

Where: La Cinema Elvira Popescu, in Bucuresti.

Live Bossa Nova & Wine


What: Pentru ultima zi a saptamanii se potriveste o seara relaxanta alaturi de prieteni, cu muzica buna si un pahar de vin. Duminica, in Bucuresti, canta Gabriela Costa – voce, Alex Man.

When: Pe 7 august 2016. Intrarea e libera.

Where: La Gradina Floreasca din Bucuresti.

Filme la Inaltime


What: In aceasta saptamana, amatorii de adrenalina si viteze ametitoare au parte de o surpriza: pot viziona filmele "Rush" si "Senna" intr-un décor placut, alaturi de prieteni.

When: Pe 5 si august 2016. Intrarea este libera.

Where: La Boheme Café & Bistro, in Bucuresti.

UPCOMING in RO
Ai de gand sa-ti faci programul pentru urmatoarea perioada? Uite la ce evenimente poti sa-ti cumperi bilete din timp:

Sunset


What: Sunset Festival se intoarce în 2016 cu cea de-a doua editie si promite o atmosfera de neuitat pentru iubitorii de muzica urbana, fiind unul dintre putinele festivaluri dedicat lor, care este desfasurat in aer liber in Romania.

When: Intre 11 si 13 august 2016. Biletele se gasesc pe tickets.sunsetfestival.ro.

Where: Pe plaja din Vama Veche, Constanta.

Spellground


What: Spellground Festival inseamna 3 zile de muzica, 18 artisti internationali, 40 artisti romani si newcomers, 3 scene si activitati artistice si culturale, distractie si vibe pozitiv. Daca vrei sa-i asculti pe The Kooks sau Röyksopp live, aceasta e sansa ta.

When: Vineri - Duminica, 12 - 15 august 2016. Biletele se gasesc in reteaua Eventim.

Where: La Capidava, in Constanta.

Summerwell


What: Primele formatii anuntate au fost HURTS, YEARS & YEARS, THE NEIGHBOURHOOD si SUNDARA KARMA. Alaturi de ele, BORNS, BLOSSOMS, HONNE si HAELOS. Celebrul duo britanic THE CHEMICAL BROTHERS va inchide festivalul cu fenomenalul lor show vizual, pe 14 august.

When: Pe 13 si 14 august 2016. Biletele se gasesc in reteaua Eventim.

Where: La Palatul Stirbey, Buftea.

UPCOMING ABROAD
Daca vrei sa faci o scurta excursie, avem si cateva idei de evenimente "din afara" orasului pentru perioada urmatoare:

Sziget Festival


What: Unul din cele mai vechi si populare festivaluri din Europa se pregateste de o noua editie exploziva. Pe afisul din 2016 se regasesc nume mari din muzica internationala, precum Rihanna, Muse, David Guetta, The Chemical Brothers, Sia, Bastille, John Newman si multi, multi altii.

When: De miercuri, 10 august 2016, pana marti, 16 august 2016. Biletele se gasesc pe www.szigetfestival.ro.

Where:
Budapesta, Ungaria.

Outlook Festival


What: Anul acesta, nebunia de la Outlook inseamna, pe scurt, Damian "Jr Gong" Marley, Slum Village, Iration Steppas, ASM, Stormzy, Kano, High Contrast si multi altii.

When: De miercuri, 31 august 2016, pana duminica, 4 septembrie 2016. Biletele se gasesc pe www.outlookfestival.com/tickets/eu/

Where: Fort Punta Christo, in Croatia.

Daca nu te-ai hotarat inca ce sa faci in acest weekend, fa quiz-ul nostru si vezi ce rezultat iti iese in functie de raspunsurile pe care le dai! Ai putea gasi evenimentul perfect pentru tine :)

Articol recomandat de sport.ro
Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea
Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea
Citește și...
A inceput Festivalul UNTOLD 2016! Zeci de mii de tineri au ajuns in Cluj.
A inceput Festivalul UNTOLD 2016! Zeci de mii de tineri au ajuns in Cluj. "Astept de la 6 dimineata sa intru"

Cel mai mare festival al verii, UNTOLD a inceput joi dupa-amiaza la Cluj. Peste 300 de mii de oameni, sunt asteptati sa ia parte la acest urias eveniment de muzica electronica.

Cum au ajuns la UNTOLD castigatorii
Cum au ajuns la UNTOLD castigatorii "Fii PRO, fii la inaltime!". Inna si Cabral le-au facut atmosfera intr-un avion privat

Festivalul UNTOLD incepe joi, insa unii au furat startul. Peste o suta de norocosi s-au imbarcat in cursa speciala care i-a dus de la Bucuresti la Cluj Napoca, unde, timp de patru zile, vor vibra alaturi de DJ de renume international.

Incendiu devastator la un festival de dans din Portugalia. Mii de oameni au fost evacuati, sute de masini au fost arse
Incendiu devastator la un festival de dans din Portugalia. Mii de oameni au fost evacuati, sute de masini au fost arse

Cateva mii de spectatori care asistau la un festival de dans in centrul Portugaliei au fost evacuati miercuri ca urmare a unui incendiu de origine necunoscuta izbucnit intr-o parcare, fara a se inregistra raniti, transmite AFP.

Recomandări
EU YES LA VOT. Cum a ajuns un spital din Buzău, propus spre desființare, etalon în tratamentul pacienţilor cu boli cronice
EU YES LA VOT. Cum a ajuns un spital din Buzău, propus spre desființare, etalon în tratamentul pacienţilor cu boli cronice

În România există un deficit uriaș privind serviciile de recuperare. Astfel de unități sunt închise din cauza incompetenței autorităților, iar în unele județe nu există.

A început, oficial, campania electorală. Politicienii au voie să se promoveze doar prin afișe și pliante
A început, oficial, campania electorală. Politicienii au voie să se promoveze doar prin afișe și pliante

De vineri, timp de 30 de zile politicienii sunt în campanie electorală. Autoritatea care supraveghează desfășurarea alegerilor le-a interzis să mai organizeze spectacole, bâlciuri, focuri de artificii ori să le ofere alegătorilor orice fel de cadouri.

Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete. Au fost cumpărate de la americani
Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete. Au fost cumpărate de la americani

Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete cumparate de la americani.