Vremea azi, 6 decembrie. Temperaturi neobișnuite pentru luna decembrie. Maximele zilei

Ultima actualizare: 06-12-2021 09:41

Astăzi se încălzește și vremea devină caldă în sud-estul țării pe unde se ating 16 grade, iar cele mai scăzute temperaturi de 1-2 grade, se ating tot în Bucovina.

Cerul rămâne acoperit de nori cam peste tot, o să plouă, iar spre seară ploile se extind și se vor depăși 15...25 l/mp.

La munte, va fi lapoviță, iar la altitudini mari va ninge. Izolat, în centrul și nord-estul țării vor fi depuneri de polei și vântul va sufla mai tare în zona montană înaltă și în Dobrogea.

Vedem cum va arata vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și Bărăganul. Pe aici, atmosfera va fi schimbătoare, se arată soarele și vântul vă avea intensificări în Dobrogea. Temperaturile continuă să crească și depășesc normalul acestei perioade.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei vremea continua să se încălzească. Vor fi înnorări și câteva plopi slabe dar apare și soarele pe parcursul zilei. După prânz se vor înregistra 10-11 grade Celsius.

În nordul Moldovei și în Bucovina, găsim mulți nori și precipitații. În prima parte a zilei o să plouă, dar spre seară vor fi precipitaii mixte și depuneri de polei. Se încălzește ușor și vom avea temperaturi cuprinse între 3 și 8 grade Celsius.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, se anunță înnorări și ploi, dar în a doua parte a zilei va fi și lapoviță și s-ar putea să apară polei pe șosele. După prânz se vor înregistra 5-6 grade.

În vestul țării, predominã vemea închisă, o sã plouã cam peste tot și se vor strânge canitati însemnate de apa. Vântul vă avea intensificãri în sudul Banatului iar temperaturile scad ușor fata de ziua trecuta.

În Transilvania, înnorările persista și o să ploua în mai mult reprize pe parcursul zile. La munte va fi lapoviță, iar la altitudini mari va ninge. Se răcește ușor și dupã prânz se vor înregistră în jur de 7 grade Celsius.

În sud-vestul țării, atmosfera va fi închisă, o să plouă pe suprafețe mari și se vor strânge peste 25 de litri de apă pe metru pătrat. Temperaturile mai cresc puțin și se opresc pe la 8 grade.

Și în ținuturile sudice, găsim mulți nori și ploi cam peste tot iar temperaturile continuă să crească.

Vremea în București

În București, astăzi va continua să se încãlzească, temperatura urcă panã la 10 grade și o să avem vreme închisă și un vânt mai activ.

Vremea la munte

La munte, înnorările persistă și vin alte precipitații. Pe parcursul zilei vă fi lapoviță și doar la altitudini mari va ninge, însă seara și noaptea ninsorile apar pe suprafețe tot mai mari. Temperaturile din stațiuni vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO