Vremea 23 septembrie 2019. Temperaturile cresc, dar vin ploi în toată ţara


Ultimul update: Luni 23 Septembrie 2019 10:08
Data publicarii: Luni 23 Septembrie 2019 08:32
Categorie: Vremea

Astăzi se produc schimbări importante. Ploile apar întâi în ţinuturile vestice, apoi şi în cele sudice, iar temperaturile scad în zona Crişanei, dar mai cresc puţin în sudul extrem. Aici se ating chiar şi 27 de grade.

 

 

Vremea în fiecare regiune a ţării

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi Bărăganul. Atmosferă va fi plăcută şi puţin mai caldă ca ieri. După prânz apar norii, iar la noapte vin şi câţiva stropi de ploaie.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, găsim soare şi vreme plăcută câteva ore bune. Abia pe seara se adună norii, iar peste noapte va ploua şi aici. Reţineţi că minimele vor fi cu vreo patru grade peste cele din nopţile trecute.

O zi plăcută prindem şi în nordul Moldovei şi în Bucovina. Temperaturile mai urca puţin, iar atmosferă va fi agreabilă, chiar şi peste noapte.

Trecem Carpaţii şi găsim nori de ploaie în nordul Transilvaniei şi în Maramureş. Aici, cerul se va înnora chiar de dimineaţă, iar ploile vin din când în când. Se şi răcoreşte peste zi. La noapte, însă va fi mai cald decât în ultima perioadă.

Şi în vestul ţării va fi vreme urâtă, cu cer plumburiu şi temperaturi în scădere. Ploile vin în mai multe reprize, dar vor fi destul de slabe. În Crisana, maximă se opreşte pe la 15 grade.

Şi în Transilvania aşteptam vreme mohorâtă, cu ploi trecătoare şi temperaturi în scădere. În schimb, noaptea va fi una caldă, cu 7 grade în depresiuni şi alţi câţiva stropi de ploaie...

În Oltenia, stăm un pic mai bine cu vremea. Va fi la fel de cald ca ieri şi doar prin zonele deluroase aşteptam câţiva nori de ploaie. Asta, până la noapte, când o să plouă peste tot.

În ţinuturile sudice, avem soare şi vreme caldă, chiar mai caldă ca ieri. După-amiaza apar şi aici norii, iar pe seară şi la noapte sunt şanse de ploaie.

În Bucureşti, astăzi, se anunţă soare şi vreme bună în prima parte a zilei. Mai târziu, cerul se va înnora, iar la noapte s-ar putea să şi plouă puţin. Maxima va fi în jur de 25 de grade, ca şi cea de ieri..

La munte, astăzi se va înnora progresiv şi o să plouă, temporar, în majoritatea masivelor. În Apuseni, Munţii Banatului şi în vestul Meridionalilor se pot strânge peste 15 litri de apă pe metru pătrat.


Vremea în următoarele 3 zile

 

Mâine prindem vreme urâtă, cu ploi temporare, vânt insistent şi cel mult 20 de grade. Şi miercuri se anunţă atmosferă închisă, cu ceva ploi de toamnă. Ziua se ating 22 de grade, iar în noaptea următoare, vor fi în jur de 14 grade. Aşadar, o noapte destul de caldă. Joi, vremea rămâne închisă şi ploioasă, vântul va mai avea unele răbufniri, dar se face un pic mai cald...

Ajungem în zona de munte, unde marţi ploile şi vremea urâtă cuprind masivele sudice, unde se mai răcoreşte şi apar aversele. În rest, prindem vreme bună şi chiaro încălzire uşoară. Miercuri, ploile cuprind din nou toate zonele de munte. Şi joi se anunţă vreme închisă, cu ploi temporare şi un vânt mai insistent la mare altitudine. Temperaturile cresc cu câteva grade peste tot.

Şi în Bucureşti o să plouă. Mâine prindem vreme închisă, cu ploi temporare, vânt insistent şi cel mult 20 de grade. Şi miercuri se anunţă atmosferă cam mohorâtă, cu ploi de toamnă. Ziua se ating 22 de grade, iar în noaptea următoare, vor fi în jur de 14 grade. Aşadar, o noapte destul de caldă. Joi, vremea rămâne închisă şi ploioasă, vântul va mai avea unele răbufniri, dar se face un pic mai cald...

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Vremea 22 septembrie 2019. Temperaturile scad la MINUS 4 grade
Vremea 22 septembrie 2019. Temperaturile scad la MINUS 4 grade
Vremea 21 septembrie 2019. Frig în toată ţara, maxima va ajunge la doar 24 de grade
Vremea 21 septembrie 2019. Frig în toată ţara, maxima va ajunge la doar 24 de grade
Vremea 18 septembrie 2019. Regiunile în care scad temperaturile până la 16 grade
Vremea 18 septembrie 2019. Regiunile în care scad temperaturile până la 16 grade
VIDEO PROTVPLUS.RO
ceata
Alertă de vreme severă imediată! ANM anunță cod galben în 11 județe
Încă o zi caldă, cu temperaturi ridicate pentru această perioadă. Prognoza meteo
Temperaturile rămân neobișnuit de mari, marți. Prognoza pentru următoarele zile
ANM anunță când se răcește vremea în România. Temperaturile scad cu până la 10 grade
Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă. Cum va fi vremea în fiecare regiune
Vremea se menține neobișnuit de caldă și duminică. Maximele ating 28 de grade
Temperaturi cu 10 grade mai ridicate decât ar fi normal. Anunțul meteorologilor
Temperaturi cu 10 grade mai ridicate decât ar fi normal. Anunțul meteorologilor
Atenționare meteo. Cod galben de ceață în București și în mai multe județe
Temperaturi neobișnuite pentru această perioadă. Maxime între 17 și 28 de grade
Vremea în noiembrie. ANM anunță când vine frigul în România
Cum va fi vremea în week-end. Meteorologii anunţă temperaturi neobişnuite
Alertă de vreme severă imediată! ANM anunță cod galben valabil în 22 de județe