20 de hoteluri de pe litoral, pline de turiști veniți pentru aerosoli. Cât plătesc


Ultimul update: Marti 05 Februarie 2019 20:11
Data publicarii: Marti 05 Februarie 2019 18:33
Categorie: Stiri Turism

Deşi suntem încă departe de sezonul estival, litoralul este animat în această săptămână de turişti dornici să facă aerosoli, tratamente SPA sau pur şi simplu să se odihnească.

În plus, copiii sunt în vacanţă, iar temperaturile se anunţă blânde la malul mării. O cură cu aerosoli marini este binevenită pentru imunitatea organismului. Ca să aibă efect, medicii recomandă 10 zile de plimbări pe malul mării la răsărit şi la apus.

De preferat sunt zonele în care valurile se sparg de spabilopozi, iar în aer sunt eliberate particule fine de apă sărată care fluidifica secreţiile bronşice şi nazale, reglează activitatea sistemului imunitar, ajută la armonizarea proceselor cerebrale, iar mintea devine mai limpede.

Adriana Mihăescu, medic specialist Recuperare Medicală: "Aerosolii sunt un tip de tratament, cu beneficii maxime şi rapide. Se uşurează respiraţia, iniţial persoanele care au o încărcătură bronşică, secreţii sau fumătorii cronici elimina aceste secreţii."

La cele două sanatorii de la Techirghiol medicii au deschis un laborator special cu aerosoli provenind din apa lacului.

Nicoleta Maxim, asistent medical: "Aici facem tratament în general cu apă de ghiol, la indicaţiile strict ale medicului se fac şi cu substanţe medicamentoase."

Cele 20 de hoteluri deschise pe timp de iarnă pe litoral sunt pline acum şi pentru că sunt copiii în vacanţă. Cele cu centre SPA au fost primele ocupate.

La un hotel de 4 stele cu SPA un pachet de o săptămână, cu trei tratamente zilnice incluse costa aproape 1300 de lei de persoană.

Raluca Florescu, şef recepţie: "În această perioadă, gradul de ocupare este de sută la sută. Clienţii aleg hotelul datorită centrului SPA pentru piscine."

Săptămâna la mare se anunţă una bună şi din punct de vedere meteorologic. Ziua temperaturile vor fi pozitive.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Rusia ar fi instalat rachete nucleare în zona de litoral a Mării Negre
VIDEO PROTVPLUS.RO