VIDEO. Momentul in care un barbat o loveste pe patroana unui salon de infrumusetare. Motivul este incredibil

Ultima actualizare: 15-03-2014 07:00

 Prin momente cumplite a trecut patroana unui salon de infrumusetare, de langa Timisoara.

 Femeia sustine ca, proprietarul spatiului in care isi desfasura activitatea a lovit-o si apoi a trantit-o la pamant. Momentele au fost surprinse de o camera de supraveghere, instalata in salon. 

Femeia de 33 de ani inchiriase in urma cu un an, un spatiu la etajul intai al unei cladiri situate in localitatea Dumbravita, de langa Timisoara. Desi contractul fusese semnat pe trei ani, luna trecuta, proprietarul i-a trimis chiriasei o notificare, prin care o anunta ca trebuie sa paraseasca spatiul in maximum 45 de zile.

Potrivit femeii, proprietarul ar avea de gand sa vanda cladirea, iar cumparatorul nu ar mai vrea sa gaseasca acolo chiriasi. Asa se face ca, in graba lui de a scapa de chiriasi, zilele trecute, proprietarul a rabufnit si a batut-o pe femeie.

Pe imagini imaginile surprinse de camera de supraveghere, se vede cum patronul cladirii intra in salon nervos si se napusteste asupra femeii.

Pentru a o forta sa plece pe chiriasa cat mai repede, proprietarul cladirii a inceput sa o sicaneze. Nu a ezitat sa-i taie si utilitatile.

Lucia Duma, proprietara salonului de infrumusetare: "O clienta a fost la usa, i-a fost frica sa intre. A fost neplactuta situatia, deoarece la cosmetica stiti ca e nevoie de apa si n-a avut cu ce sa o stearga, i-a vopsit sprancenele. N-a avut cu ce sa o stearga pentru ca mi-a oprit apa."

In urma loviturilor primite, femeia si-a scos un certificat medico-legal.

Agresorul nu a putut fi contactat.

Ionut Bocancea, purtator de cuvant IPJ Timis: "Administratora unui local de infrumusetare din Dumbravita a depus plangere la Politia Judeteana Timis cu privire la faptul ca proprietarul localului ar fi agresat-o atat fizic, cat si verbal. Politistii efectueaza investigatii pentru savarsirea infractiunii de lovire si alte violente."

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile si daca proprietarul cladirii poate fi tras la raspundere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO