Vestul tarii,sarac in posturi libere pentru functionari publici. Judetul Timis este depasit de Bihor


Ultimul update: Sambata 21 Septembrie 2013 07:13
Data publicarii: Miercuri 18 Septembrie 2013 10:19
Categorie: Timiș
Functionar public

 Cine vaneaza un loc de functionar public in vestul tarii mai are mult de asteptat.

 Potrivit unei monitorizari realizate de Guvernul Romaniei, fiecare judet din vestul tarii beneficiaza de cate patru posturi libere, in sistemul bugetar, cu exceptia judetului Bihor, care are sase locuri libere.

In judetul Timis, postul cu cea mai mare rezonanta este de arhitect sef, dar nu in Timisoara, ci in Buzias, acolo unde, in urmatoarele 20 de zile, candidatii pot sa se inscrie la primaria din oras. La Directia Fiscala a Munciipiului Timisoara sunt disponibile doua posturi libere. Se cauta doi consilieri principali, care sa colecteze taxele si impozitele datorate de timisoreni. Ultima zi in care se pot depune dosarele de candidatura pentru aceste locuri de munca este 20 septembrie. Ultimul post disponibil in judetul Timis este ca sef de birou la Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Timisoara.

Cele mai multe posturi disponibile din vestul tarii sunt in Bihor. Asta pentru ca trei comune isi cauta secretari. Si Primaria Oradea face angajari. In aceasta institutie sunt disponibile posturile de consilier superior si director executiv adjunct. Ultimul loc liber in administratie este la Primaria Remetea, acolo unde este nevoie de un consilier asistent.

In judetul Arad sunt disponibile tot patru posturi de functionar public. Cea mai ravnita pozitie este de director executiv la Directia Judeteana de Evidenta a Persoanlelor Arad. Persoana potrivita pentru acest post trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata si o experienta de de trei ani in domeniul studiat. Tot in Arad, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca cauta un inspector superior, cu o experienta de minimum noua ani. Si in comunele din judet se fac angajari. La primariile din Vinga si Iratosu se cauta cate un inspector principal si un inspector superior.

In judetele Hunedoara si Caras-Severin sunt disponibile cate patru posturi de functionari publici.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO