Velcea, dupa victoria cu Slatina: “Am demonstrat ca nu meritam sa fim lasati singuri”

24-03-2012 11:04


velcea poli timisoara

Antrenorul lui Poli Timisoara spera ca rezultatele si jocul echipei sale in primele doua etape ale returului ii vor convinge pe cei care sunt in masura sa nu lase clubul alb-violet sa moara.

Poli a învins cu 2-0 pe Alro Slatina, acelaşi scor cu care s-a impus şi la Oradea. Valentin Velcea e mulţumit şi aşteaptă ca Marian Iancu şi puterea locală să resolve problema licenţierii în următoarele zile.

"În unele momente, jocul a suferit, dar am dominat în mare parte. S-a văzut echipa cu personalitate, mai experimentată şi mai cu poftă de joc. Scorul putea fi mai mare şi dacă e să analizăm puţin evoluţia întregii echipe, după ce am rămas în zece, pe o greşeală copilărească. Am jucat cu trei jucători sub 21 de ani, e un risc asumat, creştem talente, nu trebuie introduşi doar când echipa nu are probleme. Este încă o gură de oxigen pentru ce ne aşteaptă în săptămâna următoare. Sportiv, am demonstrat că nu merităm să fim lăsaţi singuri. Cu aceeaşi încredere mergem până la sfârşitul campionatului. Important e să mergem în Liga I, să ne luptăm de la cot la cot cu adversarii", a declarat antrenorul lui Poli.


Arbitrul reşiţean Dorian Micloşină a dat dovadă de exces de zel, oprind jocul la orice contact între fotbalişti şi acordând foarte multe cartonaşe galbene, într-un meci cu puţine durităţi. "Dacă jucăm bine, pot să fie trei de Micloşină şi doi de Balaj. Pentru că e din Banat, îi doresc mult mai multă inspiraţie arbitrului. Multe galbene nu le meritam, dar, indiferent de cum luăm cartonaşele, va trebui să avem un dialog", a spus Velcea, referitor la arbitraj.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO