Un nou film pentru copii, in aer liber. Ce pelicula va rula sambata in parcarea stadionului


Ultimul update: Luni 16 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Vineri 13 Septembrie 2013 10:12
Categorie: Timiș
Rola de film

 Sambata dimineata, de la ora 11:00, ruleaza un nou film pentru copii in parcarea stadionului “Dan Paltinisanu”. Este vorba despre “Muzicantii din Bremen”, ecranizarea unui basm de Fratii Grimm.

 Acesta este al treilea film pentru copii care va fi difuzat pe ecranul amplasat in parcarea Stadionului “Dan Paltinisanu” din Timisoara. Viceprimarul Dan Diaconu a declarat luna trecuta ca in aceasta locatie vor incepe sa ruleze si filme artistice, insa pana acum nu s-a intamplat acest lucru. Se pare ca mai este nevoie doar ca reprezentantii primariei sa rezolve problema legata de drepturile de autor pentru difuzarea filmelor.

Filmul “Muzicantii din Bremen” este o productie moderna, din 2009, realizata in padurile din imprejurimea orasului Bremen, dar si in piata istorica a acestuia. In film apar animale reale care au fost doar partial animate pe calculator, iar vocile apartin unor actori cunoscuti din Germania. Harald Schmidt preia rolul cocosului, Hannelore Elsner cel al pisicii, Bastian Pastewka este vocea cainelui, iar Peter Striebeck este vocea magarului. Basmul devine mai modern si mai comic datorita dialogurilor noi, iar pana la urma animalele chiar ajung in Bremen, ceea ce nu se intampla in varianta originala.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO