Un individ care a agresat si talharit doi batrani din Timisoara, una dintre victimele sale decedand, a fost prins in Germania

09-04-2014 11:47

arestat

 Un barbat de 33 de ani care a fost dat in urmarire internationala dupa ce a talharit doi soti din Timisoara, a fost prins de autoritatile germane.

 Talharia s-a petrecut in 14 august 2004, cand, dupa ce proprietarii, doi soti, i-au deschis usa individului, acesta a intrat peste ei si i-a agresat, furandu-le apoi din locuinta 1250 de euro si 400 de lei.

Ambele victime au fost atunci transportate la spital pentru a fi ingrijite in urma loviturilor suferite, unde, din nefericire, femeia de 84 de ani a decedat la scurt timp.

In urma cercetarilor facute de politisti, in luna iunie 2013, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de barbatul de 33 de ani, suspectat de talharie. O luna mai tarziu, autoritatile din Timis au emis pe numele lui un mandat european de arestare in lipsa, barbatul fiind dat in urmarire internationala.

Saptamana trecuta, barbatul a fost gasit de politisti pe teritoriul Germaniei, fiind extradat in Romania. Acesta a fost dus in fata magistratilor de la Tribunalul Timis pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva pentru 30 de zile. Acum se afla in arestul Politiei Timis si risca ani grei de inchisoare pentru fapta sa.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26