Un individ care a agresat si talharit doi batrani din Timisoara, una dintre victimele sale decedand, a fost prins in Germania

Ultima actualizare: 12-04-2014 00:16
arestat

 Un barbat de 33 de ani care a fost dat in urmarire internationala dupa ce a talharit doi soti din Timisoara, a fost prins de autoritatile germane.

 Talharia s-a petrecut in 14 august 2004, cand, dupa ce proprietarii, doi soti, i-au deschis usa individului, acesta a intrat peste ei si i-a agresat, furandu-le apoi din locuinta 1250 de euro si 400 de lei.

Ambele victime au fost atunci transportate la spital pentru a fi ingrijite in urma loviturilor suferite, unde, din nefericire, femeia de 84 de ani a decedat la scurt timp.

In urma cercetarilor facute de politisti, in luna iunie 2013, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de barbatul de 33 de ani, suspectat de talharie. O luna mai tarziu, autoritatile din Timis au emis pe numele lui un mandat european de arestare in lipsa, barbatul fiind dat in urmarire internationala.

Saptamana trecuta, barbatul a fost gasit de politisti pe teritoriul Germaniei, fiind extradat in Romania. Acesta a fost dus in fata magistratilor de la Tribunalul Timis pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva pentru 30 de zile. Acum se afla in arestul Politiei Timis si risca ani grei de inchisoare pentru fapta sa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO