UPDATE: Barbatul a fost gasit! Un apel disperat al unui barbat ratacit a mobilizat forte impresionante langa Lugoj. VIDEO

25-03-2014 09:20


Desfasurare impresionanta de forte in judetul Timis, din cauza unui cioban care, ametit de bautura, s-a ratacit in padure si a sunat la 112.

 Zeci de politisti, pompieri si jandarmi au pornit in cautarea lui, toata dupa-amiaza trecuta, si au scotocit zona, pana tarziu, in miez de noapte. Ultima oara, barbatul de 42 de ani le-a spus ca s-a catarat intr-un copac, de frica mistretilor care misuna in zona

Din fericire, dupa 20 de ore, barbatul a fost gasit nevatamat. El povesteste ca, speriat de mistreti, a a sunat la 112 si a anuntat ca s-a ratacit, iar autoritatile s-au mobilizat. O suta de jandarmi, politisti si pompieri au plecat in zona unde barbatul a fost localizat. Li s-au alaturat aproape o suta de localnici si padurari care cunosteau bine imprejurimile. Echipele de salvatori au luat la pas o arie de 1.700 de hectare, in zona unor localitati de langa Lugoj. Barbatul a fost gasit abia dimineata, de o echipa formata dintr-un padurar si cativa pompieri, intr-o padure din apropierea localitatii Bethausen.

Barbatul de 42 de ani, cioban de meserie, plecase ieri de la o stana din apropierea localitatii Balint. Barbatul era baut si, la un moment dat, si-a dat seama ca nu mai stie unde se afla. Ieri, in jurul orei 13:00, a sunat la 112 si a anuntat ca s-a pierdut intr-o padure. Ultima data, echipele de salvatori au vorbit cu el in jurul orei 16:30. Atunci le-a spus ca s-a urcat intr-un copac, de frica mistretilor.

De-abia in aceasta dimineata, la ora 9:30, barbatul a fost gasit de un padurar si de cativa pompieri, viu si nevatamat. De loc din Teleorman, el pare acum rusinat ca a pus atatia oameni pe drumuri.

Constantin Farosi, barbatul disparut: "Nu stiu cum am ajuns acolo, m-am ratacit, nu mai tin minte pe unde am luat-o. Am sunat la 112, i-am pus pe oamenii astia pe drumuri, asta sunt, si m-au gasit". 

Cu toate ca barbatul nu parea sa aibe probleme de sanatate, medicii SMURD l-au transportat la spitalul din Lugoj, pentru un consult amanuntit.

Dupa ce medicii ii vor face analizele, daca nu vor descoperi nimic deosebit, barbatul va fi externat.


 

 

Sursa: Pro TV

Tags: ratacit, lugoj, barbat,

VIDEO PROTVPLUS.RO