Ucigasul cu Ferrari, condamnat definitiv. Afla ce pedeapsa a luat si ce spune mama tanarului omorat

Ultima actualizare: 31-10-2012 18:58
Adrian Cocoana

Adrian Cocoana a primit astazi sentinta definitiva de la Curtea de Apel Craiova. Mama lui Lucian Reja, tanarul lovit mortal de Ferrariul condus de Cocoana, si-ar fi dorit ca cel care i-a luat viata fiului sau sa primeasca pedeapsa maxima.

Adrian Cocoana va sta patru ani dupa gratii, au hotarat astazi magistratii Curtii de Apel Craiova. La aflarea vestii, Aurelia Gramescu, mama lui Lucian Reja, a declarat ca si-ar fi dorit ca pedeapsa sa fie de sapte ani, intrucat vinovat de producerea accidentului este exclusiv Adrian Cocoana. “Este o victorie amara, dar s-a creat un precedent pentru care fiul meu a trebuit sa-si dea viata”, a spus Aurelia Gramescu. “Sper ca de acum incolo sa se dea numai pedepse cu executare ca sa stie toti smecherii care merg cu 100 km/ora prin oras ca nu pot sa scape nepedepsiti”, a adaugat Gramescu.

“Ii doresc sa se caiasca, sa iasa din inchisoare un om mai bun si apoi sa vina sa imi spuna ca ii pare rau”, a spus, printre lacrimi, Aurelia Gramescu. Fiul acesteia, Lucian Reja, si-a pierdut viata in urma unui accident produs de Adrian Cocoana pe 19 august 2008.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO