Trei tineri au fost prinsi de politisti dupa ce au furat un televizor dintr-un local, la Timisoara

18-03-2014 10:36


televizor

 Politistii de la Sectia 4 Timisoara au depistat trei tineri, la scurt timp dupa ce acestia au furat un televizor LCS dintr-o societate comerciala. Toti s-au ales cu dosar penal, iar doi dintre acestia au fost retinuti pentru 24 de ore.

 Totul s-a petrecut luni, 17 martie, in jurul orei 16:00, cand politistii au fost sesizati de administratorul unei societati comerciale de faptul ca niste indivizi au furat un televizor din localul sau.

La scurt timp, politistii au identificat doi tineri, un baiat de 18 ani si o fata de 16 ani, banuiti de comiterea furtului.

S-a stabilit ca cei doi au consumat mai multe produse in localul unde a avut loc furtul si, profitand de neatentia angajatilor, au plecat cu un televizor LCD in valoare de 1500 de lei.

In urma investigatiilor, politistii au aflat ca cei doi au mai avut un complice la furt, fiind vorba despre un adolescent de 19 ani din Timisoara.

Politistii le-au facut dosar penal pentru furt tuturor celor implicati, iar doi dintre suspecti, tinerii de 18 si 19 ani, au fost retinuti pentru 24 de ore in arestul politiei. Minora este cercetata in stare de libertate.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate, pagubitul recuperandu-si televizorul.

Sursa: Pro TV

Tags: furt, local, timisoara,

VIDEO PROTVPLUS.RO