Traseul autobuzului care face legatura intre Timisoara si Giarmata Vii a fost deviat. Vezi pe unde va circula autobuzul M 35

Ultima actualizare: 20-04-2014 00:32
ratt

Pentru ca lucrarile de pe Calea Dorobantilor si sensul giratoriu spre Aeroportul din Timisoara au avansat, este nevoie ca traseul liniei de autobuz M 35 care face legatura intre Timisoara si Giarmata Vii sa fie deviat. 

Astfel, timisenii care circula cu autobuzele M 35 trebuie sa stie ca noul traseu pe care vor circula mijloacele  de transport este urmatorul:

Strada Simion Barnutiu– strada Gheorghe Adam – strada Avram Imbroane – Aleea Padurea Verde – strada Giarmata Vii – localitate Giarmata Vii si retur.

Pe traseul deviat se vor infiinta doua statii noi: V. Economu (pe strada Gheorghe Adam inainte de nr. 101 - in carosabil) si Victor Babes (locatia pentru statia tramvaiului 1).

Modificarea este valabila din 16 aprilie, iar dupa finalizarea lucrarilor se va reveni la traseul initial.

De asemenea, cursele de pe linia 46 care circulau pana la Colegiul Silvic se suspenda in perioada lucrarilor. Autobuzul 46 circula din 16 aprilie pe traseul Bastion-Gara de Est-Muzeul Satului si retur.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO