Tinerii care au jefuit doua case de pariuri, cercetati in libertate. Care e motivarea magistratilor

Ultima actualizare: 17-10-2013 06:50
jaf pariuri, timisoara

Cei trei tineri care au jefuit doua case de pariuri din Timisoara, in noaptea de sambata, vor fi cercetati in libertate.

Decizia a fost luata de magistratii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara care au considerat ca, cei care au dat lovitura, merita clementa pentru ca nu au antecedente penale. Pe timpul cercetarilor insa, suspectii nu au voie sa paraseasca tara.

Inspirati din filme, trei indivizi au vrut sa dea lovitura vietii, insa au esuat. VIDEO

Loviturile date de suspecti au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate la cele doua case de pariuri. In imagini se vede cum doi dintre hoti se apropie de usa, inarmati cu niste unelte. O forteaza si reusesc sa o deschida in trei secunde. Intra apoi in casierie si se duc glont la seif. Incearca sa-l sparga cu un topor si, pentru ca nu reusesc, se lasa pagubasi. La a doua casa de pariuri vizitata, suspectii au luat seiful in care se afla suma de 500 de lei si au fugit.

Nu au ajuns prea departe pentru ca politistii i-au retinut. Magistratii au considerat ca suspectii nu prezinta pericol social, asa ca ii cerceteaza in libertate. Pentru furt calificat, acestia risca pana la 15 ani de inchisoare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO