Timisorenii au venit sa vada focul de artificii din centru,dar au plecat dezamagiti.Ce s-a intamplat

01-01-2014 02:25


artificii timisoara

Dezamagire mare pentru timisorenii care au venit in Piata Victoriei pentru a petrece un Revelion in aer liber.

Mult asteptatele focuri de artificii au fost lansate din Parcul Central, iar cei mai multi oameni au asteptat in fata Operei Nationale trecerea intr-un an nou. Din nefericire, la miezul noptii s-au vazut numai... cladirile din Piata Victoriei. Singurii care au reusit sa vada cel mai important moment al serii au fost putinii timisoreni inspirati ce au ramas in fata Catedralei Metropolitane.

"A fost dezamagitor, artificiile nu s-au vazut deloc de aici, din fata scenei", ne-a declarat o timisoreanca care a ales sa isi petreaca seara in Piata Operei.

"Unde au fost artificiile, la Carpinis?" s-a intrebat retoric un petrecaret.

Totusi, "rusinea" a fost spalata de cluburile si barurile din apropiere. Administratorii acestora au decis sa lanseze si ei focurile de artificii la aceeasi ora, astfel ca timisorenii s-au multumit si cu aceste momente, mai slabe in intensitate, ce-i drept.

Anul acesta pe scena din Piata Victoriei au urcat formatii si artisti locali. Phaser, Silviu Pasca, Kamelia si George Hora au intretinut atmosfera pana la miezul noptii. Inceputul anului 2014 i-a prins pe scena pe DJ OptiK si Adrian Eftimie, doi dintre cei mai cunoscuti DJ din Romania.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO