Tentativa de furt la un bancomat din Timisoara. Hotii au improvizat un dispozitiv care retinea banii

Ultima actualizare: 10-10-2012 05:12

Bancomat capcana pe Bulevardul Revolutiei, vizavi de Prefectura. Un barbat care a incercat sa scoata o suma de bani de pe card, a constatat ca bancnotele ramaneau in aparat.
 

Pentru ca banii nu mai ieseau, barbatul a fortat cutia bancomatului. Surpriza a fost mare cand s-a trezit cu o banda metalica in mana, de care stateau lipite bancnotele.

Dupa ce si-a recuperat banii, omul a dat banda respectiva portarului cladirii unde este amplasat aparatul. Din pacate, portarul nu a semnalat incidentul nici la banca si nici la politie.

Totul s-a intamplat marti seara, iar gardianul nu s-a mai intors la lucru pana azi, cand a gasit banda in acelasi loc in care o lasase. A anuntat in aceasta dimineata politistii care in acest moment fac cercetari la fata locului si ridica amprente.

Desi nu a mai fost semnalat nici un astfel de caz, Politia Timisoara recomanda tuturor persoanelor care au trecut printr-o astfel de situatie sa semnaleze imediat incidentul la 112 si sa fie atenti daca observa orice modificare suspecta la bancomat.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO