Te-au impresionat dramele oamenilor ingropati in zapada? Afla cum ii poti ajuta pe sinistrati

13-02-2012 13:31


casa Vrancea

Sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Timisoara va fi noul punct de colectare a alimentelor donate catre oamenii prinsi in capcana zapezii in judetele Vrancea si Buzau.

“Intr-un timp foarte scurt, timisorenii au fost solidari cu cei din zonele afectate de viscol, au donat o cantitate record de alimente si imbracaminte. De aceea, am dispus deschiderea unui alt punct de colectare, la sediul ISU, de langa Gara Mica, pe strada Infratirii”, a spus Mircea Bacala, prefectul de Timis.

De asemenea, prefectul i-a propus directorului Directiei Regionale de Posta Timisoara, Nelu Balas, ca ceea ce se colecteaza la oficiile postale din toata regiunea de Vest sa fie transportat in cele din urma tot la sediul ISU.

La toate oficiile postale din regiune exista afise cu privire la aceste donatii pentru a putea fi informati cat mai multi oameni.

“Aceasta campanie a inceput de azi dimineata si va tine timp de o saptamana in toata regiunea de Vest. Se vor colecta in general alimente neperisabile, adica ulei, zahar, dar si haine si paturi groase. Acestea pot fi aduse la toate oficiile postale in timpul programului. La sfarsitul campaniei toate donatiile de la Arad, Caras-Severin si Hunedoara vin in judetul Timis, urmand ca de aici sa se hotarasca prin ce modalitate vor merge catre Buzau si Vrancea”, a spus Crenguta Radosav, purtator de cuvant al Directiei Regionale de Posta Timisoara.

Tot pentru ajutorarea sinistratilor din Sud-Est, la Directia de Sanatate Publica Timis, a sosit o donatie de medicamente, antibiotice si analgezice care vor merge in zonele afectate din judete Vrancea si Buzau.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO