Sute de politisti vor patrula pe strazi in noaptea de Revelion. Vezi recomandarile IPJ Timis

31-12-2012 11:58


Politia rutiera

Cateva sute de politisti vor asigura ordinea si linistea publica in Timisoara pentru noaptea de Revelion, dar si pentru 1 si 2 ianuarie.

IPJ Timis a mobilizat pentru acest eveniment 310 politisti care vor patrula pe strazi. Ei se vor asigura ca timisorenii nu vor avea probleme cu hotii de buzunare, cersetorii sau cu persoanele aflate in stare de ebrietate. De asemenea, 78 de politisti din cadrul Sectiei Regionale Transporturi Timisoara vor patrula prin statiile CFR si aeroport pentru a preveni evenimentele neplacute.


Pentru noaptea dintre ani, 40 de politisti locali vor patrula in centrul Timisoarei pentru a asigura ordinea publica. Timisorenii care intampina probleme la evenimentul din Piata Victoriei, pot suna la numerele 0256.246.112 si 0256.968 pentru a face o sesizare. Imediat, un echipaj al Politei Locale se va deplasa la fata locului.


De asemenea, IPJ Timis a emis si cateva recomandari pentru un Revelion in siguranta:


- aveti grija de bunurile dumneavoastra atunci cand va aflati in locuri aglomerate şi nu va afişati ostentativ bunurile sau obiectele de valoare atunci cand va aflati in locuri publice.
- atunci cand parasiti autoturismul nu lasati la vedere, in interior, obiecte de valoare: genti de voiaj, poşete, borsete, aparatura electronica intrucat acestea pot atrage interesul infractorilor!
- asigurati-va ca ati incuiat locuinta, atunci cand plecati de acasa !
- nu va lasati copiii nesupravegheati !
- nu consumati in exces bauturi alcoolice!
- ocoliti grupurile de persoane aflate sub influenta bauturilor alcoolice sau cele care manifesta un comportament agresiv!
- daca sunteti acostati pe strada, nu ezitati sa cereti sprijinul celorlalti trecatori sau sa intrati intr-un magazin!
- nu discutati in prezenta unor persoane necunoscute despre banii pe care ii aveti la dumneavoastra, puteti ramane fara ei!
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO