Spargere la un fast-food din Complexul Studentesc, din Timisoara. Cu ce au plecat atacatorii


Ultimul update: Joi 12 Septembrie 2013 07:05
Data publicarii: Luni 09 Septembrie 2013 17:26
Categorie: Timiș

Furtul a fost observat de angajatii localului de-abia in aceasta dimineata. Usile de la intrare erau deschise iar din casa de marcat lipseau banii: 4.300 de lei. Hotii au mai luat si o cutie metalica, in care erau alti 300 de lei.

Atacatorii au plecat cu 4.600 de lei si cu mai multe bunuri pe care le-au gasit la indemana. Localul este prevazut cu camere de supraveghere, insa acestea nu functioneaza pe timpul noptii. In plus, si sistemul de alarmare este dezactivat, ca sa nu deranjeze studentii.

Banii reprezentau incasarile de duminica iar din ei oamenii ar fi trebuit sa plateasca astazi, condimentele. Patronul fast-food-ului, crede ca printre suspecti s-ar putea numara si oameni ai strazii. Acestia vin deseori in local, chiar si pe timpul zilei, agreseaza verbal angajatii si, nu de putine ori pleaca chiar si cu farfuriile clientilor, spune el.

Atat patronul cat si angajatii localului spun ca politia se implica prea putin in zona Complexului Studentesc iar oamenii strazii ajung sa isi faca de cap.

David Dverman, patronul fast-foodului: "Iau farfurii cu resturi de mancare si fuge cu farfuria..Nu pot face nimic. Singura chestie, poate intr-o zi in care mi-am pierdut nervii si rabdarea, dau jos si inchid definitiv"

Politistii cerceteaza acum acest caz..

Ancuta Morariu, purtator de cuvant IPJ Timis: “Politistii din cadrul sectiei 2 Timisoara au fost sesizati despre faptul ca persoane necunoscute au patruns intr-o societate comerciala aflata pe aleea studentilor, prin fortarea usilor de acces,iar din interior au sustras 4600 de lei din casa de marcat."

Dca vor fi gasiti cei care au furat banii, acestia vor fi acuzati de furt calificat si risca pana la 15 ani de inchisoare.

Noul an universitar prinde Complexul Studentesc BLOCAT. Nu se deschide traficul pana in 1 octombrie
Soarta Clinicii de Dermatologie a fost hotarata: va functiona in Complexul Studentesc
VIDEO PROTVPLUS.RO