Sepsi s-a intors acasa! Fotbalistul-problema de la Timisoara va juca din nou in Liga I

13-02-2012 09:05


sepsi

Fundasul stanga care s-a judecat timp de un an cu Poli pentru a deveni liber de contract a dat probe de joc in Ucraina, dar, pana la urma, va imbraca in retur tricoul echipei din orasul natal

 

Laszlo Sepsi este un fotbalist pentru care Benfica Lisabona a plătit 1 milion şi jumătate de euro acum patru ani. A acumulat experienţă în Primera Division, fiind împrumutat de portughezi la Racing Santander, apoi s-a luptat pentru titlu în România şi a jucat în cupele europene, cu Poli Timişoara. La doar 24 de ani, a ales să semneze cu echipa din oraşul natal, FCM Târgu Mureş, pe care vrea să o ajute să scape de retrogradare.

Va avea un salariu de două ori mai mic decât la Poli

După ce TAS l-a declarat liber de contract, Sepsi a plecat să dea probe la Dinamo Kiev. Din păcate pentru fundaşul român, antrenorii celui mai titrat club din Ucraina au considerat că nu este pregătit din punct de vedere fizic, astfel că nu i-au dat nici măcar şansa de a arăta ce ştie pe teren. S-a întors ieri în România, iar astăzi va semna cu FCM Târgu Mureş.

Chiar dacă Poli e în liga secundă, salariul anual al lui Sepsi la Timişoara era de aproape 250.000 de euro. La noua sa echipă, fundaşul va încasa 120.000 de euro pe an. Dacă mureşenii retrogradează în liga secundă, Sepsi va fi lăsat să plece liber în vară, la ce echipă îşi doreşte.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO