Reclamatii dupa interzicerea alcoolului in Complexul Studentesc.Vezi de cand este valabila hotararea

04-12-2012 12:51


Complexul Studentesc din Timisoara

 Interzicerea alcoolului in Complexul Studentesc trebuie sa mai treaca de un hop dupa ce a primit unda verde de la Consiliul Local al Timisoarei. Totusi, au aparut deja primele nemultumiri din partea patronilor.

Decizia municipalitatii trebuie sa mai primeasca o viza de hotarare de la Prefectura Timis. Aceasta va veni in
maximum 30 de zile de la votul din Consiliul Local.

Cei mai nemultumiti de hotararea administratiei locale sunt patronii de baruri si restaurante din Complexul Studentesc.

Primarul Timisoarei a declarat astazi ca unii dintre ei au amenintat ca vor ataca in instanta decizia de a interzice alcoolul in Complexul Studentesc, iar alti doi au facut deja reclamatii. „Imediat ce va veni viza de la Prefectura vom pune in aplicare hotararea. Au fost deja reclamatii din partea patronilor de acolo, insa proiectul a fost deja aprobat de Consiliul Local. Daca aceste persoane cred ca vor tine complexul cu acest aspect si cu acest primar, se inseala. Urmatorul pas al nostru va fi exproprierea proprietarilor din Complexul Studentesc”, a declarat edilul sef al orasului.

De asemenea, Nicolae Robu isi doreste sa faca o ancheta despre modul in care actualii proprietari de baruri si restaurante de acolo au ajuns in posesia terenurilor. „Nu ar strica o ancheta sa vedem si noi cum de au ajuns unii proprietari au putut sa isi ridice o terasa pana in geamul caminelor. As vrea sa stiu si cum au ajuns proprietarii acelor terenuri”, a incheiat primarul Timisoarei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO