“Raliuri” pe bulevardele Aradului. Afla pentru ce nereguli au fost sanctionati peste 500 de soferi

13-05-2013 14:56


politia rutiera, trafic

 O actiune de amploare a politistilor rutieri, desfasurata in ultimele 24 de ore pe soselele din Arad, s-a lasat cu peste 500 de soferi amendati pentru indisciplina in trafic.

 Soferii vitezomani au fost, si de aceasta data, campioni la amenzi, 318 fiind prinsi ca nu respectau viteza regulamentara. Daca pe drumurile nationale soferii sunt prinsi adesea ca apasa prea mult pedala de acceleratie, acum politistii au prins vitezomani care mergeau cu mult peste o suta de kilometri, chiar si prin orase.

Un barbat de 22 de ani a transformat asfaltul pe de bulevardul Nicolae Titulescu in propria pista de raliuri, fiind prins cu 117 kilometri la ora. Un alt sofer, de 43 de ani, a fost prins cu 110 kilometri la ora pe bulevardul Iuliu Maniu, chiar inainte de cea mai aglomerata intersectie din Arad, cea de la Podgoria. Si pe strazile din orasele Lipova si Ineu au fost prinsi vitezomani care circulau si cu 114 kilometri la ora.

In urma amenzilor aplicate, la bugetul de stat au intrat 116.000 de lei numai in ultimele ore, in timp ce 14 soferi s-au ales cu permisele suspendate.

Actiunile cu efective marite continua pe soselele din Arad, iar politistii romani primesc si sprijinul celor din Ungaria. Astfel, astazi si la sfarsitul acestei saptamani au loc actiuni comune ale politistilor din cele doua tari, pe DN 7 si DN 79A, in zona de frontiera.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO