Pisica salvata dintr-o locuinta cuprinsa de incendiu. VIDEO cu misiunea de salvare a pompierilor

30-05-2013 12:20


 Pompierii din Timisoara au avut astazi o misiune mai putin obisnuita. Alertati sa stinga un incendiu izbucnit la apartamentul unui bloc, au dat peste o pisica lesinata. Felina ramase singura acasa si din cauza fumului dens din apartament se intoxicase.

 Coincidenta sau nu, pisica pe nume Lucky a fost norocoasa. Ajunsi la fata locului, pompierii au spart usa pentru ca nu era nimeni acasa si au dat peste feline care era intinsa pe jos, fara a avea nici o reactie. Salvatorii au scos-o imediat din fumul gros si i-au acordat primul ajutor. I-au pus masca de oxigen si dupa zece minute felina a inceput sa isi revina in simtiri.

La scurt timp, si stapanii lui Lucky au ajuns acasa si, inainte de a-si vedea pagubele din locuinta, au luat-o in brate pe pisica si au fugit imediat cu ea la veterinar.

In ceea ce priveste incendiul, acesta a izbucnit de la un panou electric din apartamentul situat la etajul doi al blocului. Bucataria a fost distrusa in proportie de 70%, insa pentru proprietari se pare, cel mai important lucru este ca Lucky, pe care o au de patru ani, a fost salvata si e in afara oricarui pericol.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO