Petreceri cu muzica buna si concerte caritabile de Sfantul Nicolae. Vezi unde se tine distractia

06-12-2012 10:23


heaven, club, timisoara

 Daca Mos Nicolae a ajuns aseara in casele copiilor cuminti cu daruri, in aceasta seara va merge si in cluburile din Timisoara. Acestea organizeaza petreceri in care atmosfera de sarbatoare va fi predominanta.

 In clubul Heaven Studio se pregatesc cateva surprize pentru cei care vor fi prezenti. Trupe si artisti vor urca pe scena clubului timisorean pentru “Greatest Saint Nicholas Ever”. George si Kamelia Hora, trupa Phaser, Anastasia Sandu, Doc Slim si Mark au pregatit cele mai bune piese pentru un show incendiar. Cu ocazia acestei zile, artistii vor lansa patru piese noi pe care spera ca fanii le vor invata cat mai repede.

In Fratelli, spiritul sarbatorilor de iarna devine din ce in ce mai prezent. In aceasta seara va avea loc o petrecere caritabila, iar accesul in club se va face pe baza unei carti. O asociatie si Facultatea de Farmacia din Timisoara incearca sa stranga carti pentru a construi o biblioteca in comuna Ohaba. Evenimentul va incepe de la ora 23.

Un eveniment in scop caritabil va avea loc si in Daos Club. Acolo, evenimentul “Rockin for kids” ii va aduce pe scena pe Sonatic, Rubik’s Cube si Exiled Band. Biletul de intrare costa 10 lei, iar toti banii vor merge catre Spitalul de Copii “Louis Turcanu”.

In Life Pub, poti fi tu artistul de pe scena. De la ora 21 va incepe o seara de karaoke in care poti sa iti demonstrezi  abilitatile artistice. 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO