UPDATE. Cinci barbati au fost retinuti dupa ce au pradat mai multe locuinte si societati comerciale. Ce au furat

27-01-2014 09:57


perchezitii timisoara

Sapte perchezitii au avut loc in aceasta dimineata in judetele Timis si Caras-Severin. Anchetatorii au in vizor cinci persoane suspectate ca, anul trecut, au furat din firme si locuinte. Totodata, indivizii sunt suspectati si de furtul a doua masini.
 

UPDATE ora 15:20 Un autoturism, mai multe electronice, aproape 100 de perechi de incaltaminte si alte bunuri susceptibile a fi provenite din furturi, au fost indisponibilizate de politisti in urma perchezitiilor efectuate pe raza judetelor Timis si Caras-Severin. Cinci suspecti au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca, in perioada noiembrie 2013- ianuarie 2014, suspectii ar fi sustras doua autoturisme de pe raza municipiului Timisoara si ar fi comis un furt dintr-o societate comerciala si un furt din locuinta.

_______________________

Perchezitiile s-au desfasurat la sase adrese din Timisoara si Sag si la o adresa din judetul Caras-Severin.

Pe parcursul investigatiilor, anchetatorii au stabilit ca, la sfarsitul anului 2013, suspectii au furat doua masini din Timisoara, iar alte doua furturi au fost comise dintr-o societate comerciala si dintr-o locuinta. Prejudiciul estimat se ridica la suma de 50.000 de lei.

In urma perchezitionarii unei vile din localitatea Sag, anchetatorii au ridicat doua unitati de calculator si doua monitoare.

La audieri urmeaza sa fie aduse cinci indivizi suspectati de furturi.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO