Oamenii strazii se intorc de unde au plecat. Care este locatia favorita a acestora

20-03-2013 12:11


gunoaie, colibe

Strada Cerna din Timsioara a devenit o adevarata atractie pentru oamenii strazii din oras. Opt persoane si-au improvizat un adapost pe strada de la marginea orasului, asta chiar daca in urma cu doua saptamani ei au fost indepartati din aceeasi locatie.

In data de opt martie, reprezentantii unei societati de salubrizare au demolat cinci colibe amenajate ilegal si in conditii mizere, in care locuiau 18 persoane. Dupa aceasta actiune, politistii locali i-au amendat pe cei care si-au construit ilegal aceste adaposturi si i-au trimis catre localitatile unde au domiciliu.


Dupa nici doua saptamani, opt persoane s-au intors in acelasi loc si au inceput din sa isi construiasca un alte adaposturi, tot ilegal. Politistii locali au aflat de aceasta reintoarcere si au mersi din nou la fata locului. Cele opt persoane s-au ales cu amenzi in valoare de 6.000 de lei si au fost trimise din nou catre Jimbolia, Sannicolau Mare si Socol, localitatile unde au domiciliul. Muncitorii societatii de salubrizare au demolat din nou aceste colibe si au strans deseurile aduse in acea zona, de oamenii strazi.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO