O masina parcata in zona centrala a Timisoarei a fost avariata de un stejar care a cedat. FOTO

21-05-2013 13:51


masina lovita

 O creanga de dimensiuni mari s-a rupt dintr-un copac si a cazut peste o masina parcata in fata Bisericii Evanghelice Luterane de langa Punctele Cardinale.Incidentul s-a petrecut luni seara, in jurul orei 21:00.

 Cei ce au alertat pompierii au fost chiar proprietarii masinii avariate, care locuiesc in zona. Acestia au spus ca de nenumarate ori au facut sesizari la Primarie pentru ca cineva sa vina sa taie crengile incarcate care stateau sa cada, dar solicitarea lor nu a avut nici un rezultat.

Reprezentantii primariei spun ca acel arbore este un stejar "sanatos" si la care nu s-a putut interveni.

"Potrivit Legii 24/2007 privind reglementarea si administrarea spatiilor verzi, taierea arborilor sau a ramurilor se face doar daca acestea sunt uscate sau daca reprezinta un pericol. In cazul de fata, nu am putut interveni pentru ca era un arbore verde. Daca nu este vizibil, in mod normal nu ai cum sa iti dai seama daca arborele reprezinta un pericol pentru trecatori", a declarat Adrian Bere, seful Directiei de Mediu, din cadrul Primariei Timisoara.

Pompierii veniti la fata locului au taiat cu o drujba creanga cazuta peste masina care s-a ales cu o avarie destul de serioasa la capota.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit intrucat la momentul cedarii ramurilor, nu trecea nici o persoana prin zona.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO