Noul Ministru al Transporturilor in vizita pe autostrada Timisoara-Lugoj. Vezi stadiul lucrarilor

24-03-2012 17:23


Alexandru Nazare

Prezent astazi pe viitoarea autostrada, Alexandru Nazare se declara multumit de stadiul lucrarilor. Primul lot este deja construit in proportie de peste 50 la suta.

"Din ce am observat pe aceasta sectiune, exista toate datele ca aceasta lucrare sa fie terminata inainte de termen. La cum vad ca stau lucrarile, cred ca in doua trei saptamani se poate turna asfaltul. Sper sa mentinem ritmul pentru ca daca il mentinem, aceasta lucrare va fi finalizata inainte de vreme si este exact lucrul care ni-l dorim . As vrea totusi sa nu se faca rabat de la calitate", a declarat Alexandru Nazare, Ministrul Transporturilor si al Infrastructurii.

Valoarea lotului I este de peste 210 milioane de lei iar contributia Uniunii Europene este de peste 178 de milioane de lei, in timp de Guvernul Romaniei pune peste 31 de milioane de lei.

Al doilea lot de pe autostrada Timisoara-Lugoj este in faza de contestatie, dar acest lucru se spera a fi rezolvat in saptamanile viitoare. Autostrada are o lungime de peste 32 de kilometri si cuprinde doua loturi: varianta ocolitoare a Timisoarei de 9,5 kilometri si Timisoara-Lugoj de 25,6 kilometri.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO