Meteorologii au emis o noua informare de ploi si frig. Cat va tine vremea rea in Banat

02-10-2013 10:30


frig

 Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca, in perioada 2-5 octombrie, in toate regiunile tarii se vor inregistra temperaturi scazute, iar ploile vor continua sa cada in acest interval.

 In aceasta dimineata, meteorologii au emis o informare meteorologica de intensificari ale vantului, regim termic scazut si bruma. Miercuri, 2 octombrie, vor fi cumulate cantitati de apa de maximum 10 litri/metru patrat in Muntii Banatului si Muntii Meridionali, iar joi, 3 octombrie, acumularile de apa nu vor depasi 5 litri/metru patrat.

In intervalul 2 – 5 octombrie si vantul va avea intensificari temporare, iar vremea se va mentine deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii, cu valori termice care se vor situa cu 10-15 grade Celsius, sub mediile multianuale ale primei decade a lunii octombrie. Temperaturile minime nocturne vor fi negative, mai ales la munte, favorizand local, producerea brumei.

Vestile bune nu sunt departe, insa. Meteorologii spun ca, incepand cu ziua de luni, temperaturile vor creste si se vor mentine calduroase pentru cel putin zece zile.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO