Licenta nu au rezolvat-o, dar la fotbal sunt primii. Poli Timisoara – Alro Slatina 2-0

23-03-2012 20:50


Mircea Axente

Echipa lui Velcea a câştigat detaşat primul meci oficial de pe teren propriu din acest an. Alb-violeţii defilează în Liga a II-a, dar încă nu au aflat dacă rezultatele lor de pe teren vor fi confirmate şi în birouri.

După 2-0 la Oradea, Poli Timişoara şi-a păstrat primul loc în seria a doua a ligii secunde. Bănăţenii au învins pe Alro Slatina cu 2-0.

Cu Goga pe banca de rezerve, cu un arbitru care a oprit jocul la orice contact şi a împărţit cartonaşe galbene fără rost, Poli s-a impus fără probleme. Chiar şi la acest meci, cu un adversar net inferior, timişorenii au avut 3.000 de spectatori în tribune şi o galerie fidelă care a împărţit echitabil încurajările pentru echipă cu scandările anti – FRF. La fel ca şi cei din teren, poliştii de pe stadion au venit la meci cu speranţa că nu va fi pentru ultima dată. Că Poli va fi salvată şi dosarul de licenţiere va fi completat şi depus săptămâna viitoare.

Alro Slatina a jucat cu multă ambiţie şi, chiar dacă au scăpat cu faţa curată în minutul 3, când Cârstea a tras în portar din careul mic, oltenii puteau produce surpriza prin Ionuţ Stancu (’11) şi Boroiban (’25). Primul nu a nimerit poarta, iar cel de-al doilea a tras în Lepmets. Golurile au venit în finalul primei reprize. Popovici a marcat pentru 1-0 în minutul 42, reluând mingea şutată în bară de Pătraş, iar Mircea Axente a înscris pentru 2-0 (’44), din penalty-ul pe care tot el l-a obţinut. Atacantul timişorean a înscris al treilea său gol din acest retur şi al şaptelea din tot sezonul.

În a doua jumătate de meci, s-a menţinut un oarecare echilibru, lucru care se datorează eliminării lui Gorobsov. Argentinianul a primit al doilea galben pentru un fault care a oprit un contraatac al oaspeţilor, însă primul avertisment, din repriza întâi, a fost unul gratuit.

Poli: Lepmets – Belu, Scutaru, F. Ilie, F. Sandu – Chiş, Gorobsov, Pătraş – Popovici, Axente, Cârstea. Antrenor: Valentin Velcea.
Alro: Savu – Pasăre, Răducu, Grosu, Velcovici – Quist, Al. Coman – Vigariu, Precup, I. Stancu – Boroiban. Antrenor: Daniel Mogoşanu.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO