Ioan Mera nu va mai juca in retur la Alania Vladikavkaz! Fundasul se antreneaza cu ACS Poli

14-01-2013 14:07

ioan mera

 Fotbalistul de 26 de ani trebuia să plece ieri în Rusia, la reunirea Alaniei, însă a fost anunţat că va fi împrumutat. Mera va rămâne la Timişoara până când îşi va găsi echipă.

 Ioan Mera a jucat în doar trei meciuri din turul de campionat pentru Alania Vladikavkaz. Fundaşul român nu este tocmai unul dintre preferaţii antrenorului Valeri Gazzaev, motiv pentru care îşi doreşte să meargă la o altă echipă din Rusia, pentru a avea meciuri în picioare.

Mera trebuia să se prezinte astăzi la reunirea Alaniei, însă a fost anunţat de către impresarul său că trebuie să mai stea câteva zile la Timişoara. „Impresarul mi-a spus că Alania vrea să mă împrumute şi că, până când îmi va găsi o echipă la care să joc în retur, să rămân la Timişoara. Până atunci, mă voi pregăti cu ACS Poli. Am vorbit cu domnul Velcea şi mă vor primi la antrenamente. Nu se pune problema să joc la Timişoara, pentru că şi cei de la Alania sunt interesaţi să joc undeva în Rusia”, a explicat Mera, care se va prezenta astăzi, la ora 17, la antrenamentul lui ACS Poli.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO