Impacare fara precedent: UTA si Poli vor fi „surori” pentru doua ore!

05-03-2012 10:09


galerie UTA

Suporterii celor doua echipe vor scanda impreuna impotriva conducerii Federatiei Romane de Fotbal si a Ligii Profesioniste de Fotbal, cu ocazia unui meci amical care va avea loc sambata.

Fanii celor mai iubite echipe din vestul României, UTA Arad şi Poli Timişoara, îşi doresc atât de mult să scape de Mircea Sandu şi Mitică Dragomir încât au hotărât să uite de rivalităţi pentru două ore.

Cele două echipe rivale vor juca sâmbătă un meci amical la Arad. Întâlnirea a fost programată chiar la iniţiativa suporterilor. Liderii celor două grupuri de fani care se duşmănesc de câteva decenii vor scanda împreună la partida de sâmbătă împotriva lui Mircea Sandu şi a lui Mitică Dragomir, pe care îi consideră vinovaţi pentru lipsa de rezultate a naţionalei şi a echipelor româneşti în cupele europene, precum şi pentru încurajarea corupţiei la nivelul competiţiilor interne. Ultimul eveniment care a amplificat antipatia suporterilor români faţă de Sandu şi Dragomir a avut loc la meciul amical România – Uruguay, de la Bucureşti. Mai mulţi suporteri au fost bătuţi şi evacuaţi din stadion la acea partidă, pentru că au scandat împotriva conducătorilor fotbalului românesc.
„În proporţie de 99 la sută, sâmbătă va avea loc un meci amical între UTA şi POLI, la Arad. Noi, suporterii, vom protesta împotriva celor care au transformat fotbalul românesc într-un gunoi (cei doi tartori din fruntea federaţiei şi ligii), precum şi împotriva Legii 4 şi Legii 10, care încalcă în mod flagrant numeroase drepturi cetăţeneşti şi lasă loc abuzurilor. Noi, suporterii celor două echipe rivale am hotărât să trecem peste orgolii pentru un meci, totul fiind în interesul comun de a scăpa de cancerele fotbalului românesc” – acesta este anunţul făcut de suporterii timişoreni.
UTA şi Poli nu s-au mai întâlnit într-un meci amical de nouă ani. Ultima dată s-a întâmplat la Timişoara, în vara anului 2003, la finalul acelei partide având loc incidente între suporteri.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO