In plina iarna, Colterm scade presiunea la gaz. Cum este posibil

28-01-2014 11:05


calorifer

 Frigul care s-a abatut peste Romania afecteaza si caloriferele timisorenilor. Din cauza temperaturilor scazute inregistrate in ultimele zile in intreaga tara, Dispeceratul National de Gaze a redus debitul de gaze pentru Timisoara.

 Directorul general al Colterm, Petrica Pampu, le cere scuze timisorenilor, in numele societatii pe care o conduce pentru presiunea redusa a gazelor si, implicit, pentru caldura scazuta pe care o vor avea abonatii in calorifere in urmatoarea perioada.

“(…) Am fost limitati la un consum redus, conditii in care S.C. Colterm S.A. a fost nevoita sa modifice schemele de functionare. Ca rezultat, o parte din gazul suport utilizat la CET Sud pentru arderea carbunelui a fost transferat pe CET Centru. In aceasta situatie am trecut la functionarea la capacitate maxima, cu preponderenta pe carbuna”, a transmis Petrica Pampu.

Directorul Colterm le transmite celor racordati la sistemul centralizat de termoficare ca in momentul de fata se fac eforturi mari pentru mentinerea confortului termic si asigurarea tuturor abonatilor cu caldura in parametri optimi.

“Dorim pe aceasta cale sa ii asiguram inca o data pe toti abonatii nostril ca ne preocupam permanent de confortul termic din apartamentele sau din spatiile cu alta destinatie din municipiu si, de asemenea, dorim sa ne cerem scuze consumatorilor din imobilele unde, in ultimele zile, limitarea consumului de gaz a generat disconfort termic”, a incheiat directorul general al Colterm, Petrica Pampu.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO