George Petcut isi pune iar fanii lui UTA in cap! Vezi ultima declaratie a aradeanului de la Poli

18-01-2012 13:10


george petcut

A crescut în alb-roşu, dar vrea să dea totul pentru alb-violeţi. Astăzi a făcut vizita medicală la Timişoara şi a dat primul interviu în calitate de polist cu acte în regulă.

Când era mic, privea derby-urile vestice din spatele porţilor, fiind copil de mingi la Arad. Acum, s-a transferat la Timişoara şi spune răspicat că galeria lui Poli nu se poate compara cu cea a „Bătrânei Doamne”.

Cum te simţi după primele zile la Timişoara?
Mă bucur foarte mult că am ajuns aici şi că m-au primit foarte bine colegii. E un lot bun aici şi sper să facem treabă.

Patronul spune că tu şi Zăgrean veţi fi cei mai în vârstă jucători din lot. E o presiune pentru tine?
Nu este nicio presiune. Eu voi încerca să îmi văd de treabă. Aici nu contează foarte mult experienţa. Toţi trebuie să muncim la fel.

Pe care post îţi place mai mult să joci?
Mijlocaş central, mijlocaş de bandă... Depinde, am jucat pe mai multe posturi. E decizia antrenorului, unde mă va folosi. Unde va fi nevoie, acolo voi juca.

În afară de promovarea cu Poli, ai şi un obiectiv personal?
Eu cred că orice jucător îşi trasează un astfel de obiectiv. Să joace cât mai bine şi să meargă mai sus.

Vii de la Arad. Cum o să fie derby-ul cu UTA de la Timişoara?
Cum să fie? Eu îmi fac datoria pentru echipa la care joc. Şi la Alba Iulia am marcat împotriva celor de la UTA. Ăsta este fotablul. Nu am niciun fel de răutate faţă de Arad, aşa cum nu am avut nici faţă de Timişoara până acum.

Prietenii tăi din Arad te-au tachinat în legătură cu subiectul ăsta?
Un pic. Au fost nişte ameninţări şi doar atât. Nu, glumesc. Cei care îmi sunt prieteni mă înţeleg. În rest, am mai auzit mesaje din partea fanilor arădeni, dar nu mi le-au transmis în mod direct.

În anii trecuţi, mergeai la derby-urile UTA – Poli?
Da, normal, doar eram copil de mingi la UTA. Am fost şi la meciurile cu Poli. Este rivalitate mare, dar eu nu îi înţeleg sensul.

Cum ţi se pare publicul din Timişoara?
Nu se compară. Aici vin mii de suporteri. Şi la Arad vin mulţi oameni la meciuri, dar ce se întâmplă aici nu se compară cu Aradul. Nici galeriile, nici suporterii în general. Este o diferenţă mare.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO