Geamurile Prefecturii Timis au fost sparte noaptea trecuta de un barbat care consumase alcool

30-05-2013 11:46


Prefectura Timis

 Un barbat de 54 de ani din Timisoara este suspectat ca in noaptea de miercuri spre joi ar fi spart doua geamuri de la cladirea in care functioneaza Prefectura Timis, dar si ca a incendiat usa de acces a unui bar de pe strada Bogdanestilor.

 Totul a inceput miercuri in jurul orei 17:00, cand politistii de la Sectia 4 au fost sesizati despre faptul ca intr-un bar de pe strada Bogdanestilor, un barbat a provocat un scandal in urma caruia au fost distruse mai multe bunuri. Oamenii legii ajunsi la fata locului l-au identificat pe un timisorean de 54 de ani care, sub influenta bauturilor alcoolice a iscat un scandal si a distrus mai multe obiecte din local. Suspectul a fost dus la sectia de politie unde i-a fost intocmit dosar penal pentru distrugere.

La cateva ore dupa acest incident, in noaptea de miercuri spre joi, individul a fi spart doua geamuri de la cladirea in care isi are sediul Prefectura Timis . A fost prins de jandarmii de la Gruparea mobila si I s-a intocmit din nou dosar penal pentru distrugere.

Barbatul nu s-a linistit nici de aceasta data. Joi dimineata la ora 06:00 s-a intors in barul in care ieri a provocat scandalul si a incendiat usa de acces. La o ora dupa acest incident, barbatul a fost prins de politisti si pe numele sau a fost intocmit si un dosar penal pentru incendiere.

Politistii continua cercetarile asupra suspectului care a fost dus la sectia de politie pentru audieri.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO