Furt la o casa de pariuri sportive din Timisoara. Scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere

14-02-2013 15:56


 Lovitura fulgeratoare la o casa de pariuri sportive din Timisoara. In miezul zilei, un barbat a reusit sa profite de neatentia unei angajate si s-a facut nevazut cu incasarile de 2.500 de lei.

 Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere video din local, iar administratorul barului are motive serioase sa creada ca furtul ar fi fost regizat. 

Lovitura a fost data la ora 14:00, intr-un local situat intr-o zona marginasa a orasului. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum, la un moment dat, in local intra un barbat, urmat la scurt timp de alte patru persoane, doua fete si doi baieti. 

Cu totii se pun la doua mese intr-o incapere alaturata. Accidental, cineva scapa pe jos o sticla de suc, iar angajata localului merge sa curete masa. In tot acest timp, barbatul care a intrat primul in local, se duce direct la sertarul cu bani. De acolo ia incasarile si ascunde banii in geaca. Pleaca imediat din local si, la scurt timp, este urmat si de ceilalti patru clienti.

Administratorul localului este convins ca cele cinci persoane care s-au dat drept clienti se cunosteau intre ei. Mai mult, barbatul crede ca sticla de suc rasturnata din greseala, face parte dintr-o regie bine pusa la punct pentru a-i distrage atentia angajatei de la bar.

Politistii incearca sa-l gaseasca pe hot cu ajutorul imaginilor surprinse de camera de supraveghere. Daca va fi gasit, cel care a dat lovitura va fi acuzat de furt calificat si risca pana l;a 15 ani de inchisoare.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO