Furt din Casa Domnului. Doi hoti au fugit cu portofelul unui preot de la Catedrala Mitropolitana

28-08-2012 11:51

preot in biserica, slujba

 S-au furisat in vestiarul de la Catedrala si au furat borseta cu bani si acte a preotului. Este isprava a doi barbati care nu au apucat sa se bucure de “prada” lor, pentru ca au fost vazuti imediat de politistii locali.

 S-a intamplat duminica, in timp ce talharii se grabeau sa se faca nevazuti pe strazile din centrul Timisoarei. Politistii locali care se aflau in patrulare in Parcul Rozelor, i-au observat pe cei doi cum se uitau permanent in jur, unul dintre ei avand in mana un portofel voluminos.

Cand au vrut sa ii legitimeze, unul dintre suspecti a fugit, nu inainte de a abandona pe banca borseta si un act de identitate provizoriu. Oamenii legii au reusit sa ii identifice, iar in borseta au gasit buletinul, mai multe carti de vizita si carduri bancare ale unui preot care reclamase disparitia lor din vestiarul Catedralei.

Hotul prins a dat imediat vina pe prietenul sau care a fugit, dar chiar si asa a fost dus la Sectia 1 de Politie. Deocamdata acesta este cercetat in stare de libertate.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO