Focuri de arma la Timisoara pentru prinderea unor hoti care au incercat sa intre intr-un magazin

08-07-2013 10:39


suspect furt

 Totul s-a petrecut in noaptea de duminica spre luni, in jurul orei 02:00, cand, politistii Sectiei 3 au primit un apel care ii informau ca niste persoane incearca sa intre intr-un magazin de pe strada Dambovita, prin taierea lacatelor de la intrare.

 Doua echipale de politie au ajuns de urgenta la fata locului. In urmatoarele secunde, patru persoane au luat-o la goana in directii diferite. Oamenii legii s-au luat dupa ei si au reusit sa il retina pe unul dintre fugari pe strada Intrarea Petalelor.

Al doilea suspect a fost urmarit pana pe strada Lacului, unde, din cauza faptului ca nu a oprit la somatii, politistul a tras un foc de arma in plan vertical, dupa care a reusit sa il retina.

Cei doi tineri prinsi de oamenii legii, cu varste de 22 respectiv 23 de ani au fost dusi la audieri si sunt cercetati penal pentru tentativa de furt.

In urma cercetarilor la locul faptei, politistii au constatat ca societatea comerciala a fost asigurata cu trei lacate, dintre care doua au fost taiate de suspectii care nu au mai apucat sa patrunda in interior.

Cercetarile continua pentru gasirea si a celorlalti doi suspecti care au incercat sa intre in magazin.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO