Dupa patru ani,Robert a avut prima noapte in care a reusit sa doarma normal,la spitalul din Timisoara. Starea barbatului obez

Ultima actualizare: 16-03-2014 06:53
Robert, obez

  Parca nu se mai termina problemele pentru barbatul de aproape 300 de kilograme, din Pascani, internat de saptamana trecuta la Spitalul Judetean din Timisoara.

Analizele complete care i s-au facut in Banat, arata ca plamanii barbatului functioneaza doar in proportie de 20 la suta. In plus, inima pacientului este de doua ori mai mare decat cea a unui om sanatos. Pana aceasta problema nu va fi rezolvata, el nu poate fi operat, pentru ca ar risca sa moara in orice moment. Pana acum, barbatul a slabit 7 kilograme, insa e doar inceputul unei diete stricte, pe care va trebui sa o tina mult timp de acum incolo. Operatia de micsorare a stomacului, cea pentru care a venit la Timsioara, se va face probabil, peste doua - trei luni.

Totusi, Robert e optimist si se bucura de fapul ca noaptea trecuta a reusit sa doarma normal, pentru prima data in ultimii patru ani. Si asta datorita unui aparat de ventilatie artificiala pe care medicii i l-au instalat miercuri.

O echipa de peste zece medici printre care: doi chirurgi, un cardiolog, un pneumolog, un nutritionist, dar si altii, urmeaza sa monitorizeze starea barbatului de 40 de ani din Pascani. Fiecare saptamana va insemna pentru Robert, pe langa dieta stricta, recoltarea de noi probe pentru seturi de analize complete, care sa le permita medicilor sa decida cand il vor opera pe pacient.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO