Doua persoane ranite, dupa ce un balcon de la etajul doi s-a prabusit peste altul de la etajul intai

29-08-2013 14:44


 Momente dramatice s-au petrecut astazi, in jurul orei 14:00, in curtea interioara a unei cladiri istorice din zona Pietei Maria, in Timisoara.

 Un balcon de fier, situat la etajul doi al cladirii, s-a prabusit peste un altul, de la etajul intai, si in urma acestui incident extrem de grav, doua persoane au fost ranite.

In scurt timp, la fata locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanta care i-au preluat pe cei doi raniti si i-au transportat imediat la Spitalul Judetean din Timisoara pentru ingrijiri. Politistii care au venit si ei, au izolat zona si nu mai lasa pe nimeni sa intre in curtea interioara a casei. Bucatile mari de moloz au avariat si o masina parcata acolo. Imobilul in care s-a petrecut incidentul este subreda si foarte veche. Majoritatea apartamentelor din cladire sunt locuite de rromi.

Balconul cu cadru metalic, situat la etajul doi, s-a desprins pe neasteptate, sub greutatea celor doi barbati care erau acolo si a facut prapad. Balconul de la etajul intai a fost pur si simplu retezat.

Cei doi barbati raniti au avut zile. Amandoi sunt constienti si au rani care nu le pun viata in pericol.

Alina Petrica, medic UPU Spitalul Judetean din Timisoara: "Ambii pacienti politraumatizati prin cadere de la inaltime, stabili hemodinamic. La o prima evaluare au fracturi costale, unul are fractura deschisa la glezna".

Politistii au deschis o ancheta si incearca sa stabileasca cauzele care au dus la producerea incidentului si daca cineva poate fi tras la raspundere.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO