Doua familii din Timisoara au fost amendate pentru ca si-au intins rufele la uscat, in afara balconului

Ultima actualizare: 13-04-2014 06:54
rufe pe sarma

 Politia Locala pune in aplicare o hotarare de Consiliu Local ce prevede faptul ca intinderea rufelor la uscat in afara balcoanelor se pedepseste cu amenda de la 500 la 1000 de lei.

 Astfel, in aceasta saptamana, un cetatean a sunat la politie si i-a parat pe doi timisoreni care si-au intins rufele la uscat in afara balconului. In urma sesizarii primite, politistii locali au mers pe Splaiul Nistrului nr.3, acolo unde au constatat ca intr-adevar locuitorii a doua apartamente dintr-un bloc si-au scos hainele la uscat in afara balconului, „stropind astfel pe cei care treceau pe sub balcoane si dand un aspect inestetic imobilului”.

Cele doua familii au fost amendate, fiecare cu cate 500 de lei.

„Politia Locala atrage atentia cetatenilor ca odata cu incalzirea vremii numarul sesizarilor de acest gen incepe sa creasca si ca este interzisa intinderea rufelor spalate la uscat in afara balcoanelor, in jurul imobilelor de locuit sau in balcoane deschise, sanctiunea prevazuta de hotararea de Consiliu Local in aceste situatii fiind intre 500 si 1000 lei”, a transmis Dana Seracin, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Timisoara.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO