Doi tineri care incercau sa jefuiasca o masina au fost opriti de politisti cu focuri de arma

26-03-2012 12:17


pistol

Urmarire ca in filme azi noapte la Timisoara. Un politist si un jandarm au vazut doi tineri care incercau sa fure lucrurile dintr-o masina parcata pe strada Maria Tanase. Deloc impresionati de oamenii legii, cei doi hoti au incercat sa scape cu fuga.

 

Cei doi nu s-au oprit nici macar atunci cand politistul a tras doua focuri de arma. La un moment dat, fugarii s-au despartit. Unul dintre ei a reusit sa se piarda printre blocuri, iar celalalt a fost urmarit de politisti pan ape strada Bucovina. Acolo il asteptau alte doua persoane, intr-o masina care ar fi vrut sa-i asigure scaparea.

Cu un curaj iesit din comun, politistul s-a pus in fata autoturismului si a tras inca un foc de avertisment. Imediat toate cele trei persoane aflate in masina au fost incatusate si duse la Sectia 4 de Politie.

In scurt timp a fost identificat si celalalt fugar. Atat el cat si complicele lui s-au ales cu dosare penale pentru furt. Magistratii urmeaza sa hotarasca astazi daca cei doi vor fi cercetati in libertate sau daca vor emite pe numele lor mandate de arestare.


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO