Doi tineri au devenit “agitati” cand au vazut Politia. Motivul pentru care au fost dusi la audieri

Ultima actualizare: 16-03-2014 06:53
tigari,droguri

 Zi cu ghinion pentru doi tineri din Timisoara, in varsta de 19 si 24 de ani. Ei au fost retinuti de politisti dupa ce asupra lor au fost gasite ierburi interzise.

UPDATE ora 16:30 Cei doi tineri s-au ales cu dosare penale pentru detinere de droguri de risc in vederea consumului propriu.
______________________
 Politistii desfasurau o actiune de prevenire a absenteismului in scoli, iar in timp ce patrulau pe o strada din apropierea Parcului Rozelor au vazut doi tineri care se aflau intr-o masina parcata si care aveau un comportament suspect. Politistii s-au indreptat catre cei doi, moment in care tinerii au devenit foarte agitati. Acest lucru le-a ridicat semne de intrebare oamenilor legii care au si trecut la perchezitionarea autovehiculului.

Potrivit anchetatorilor, sub unul dintre scaunele masinii au fost gasite mai multe tigari care contineau ierburi susceptibile a fi interzise. De asemenea, in autoturism au mai fost gasite si mai multe filtre pentru tigarete.

Oamenii legii i-au retinut pe tineri si i-au dus la Sectia 1 de Politie pentru audieri. Cel mai probabil, spun anchetatorii, adolescentii aveau asupra lor aproximativ 2-3 grame de marijuana, insa urmeaza sa se stabileasca cu exactitate daca substantele descoperite sunt droguri interzise, dupa ce acestea vor fi expertizate in laborator.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO