Doi batrani din judetul Timis au trecut prin clipe de cosmar. Au ramas fara 1.500 de euro

19-03-2013 09:31


Intreaga actiune s-a petrecut in satul Cerna, din comuna Liebling. Trei barbati cu masti pe fata, au sarit gardul in gospodarie, in noaptea de duminica spre luni, si au fortat usa de la intrare.

Au legat-o apoi cu banda adeziva pe femeia de 59 de ani, apoi si pe tatal acesteia, de 91 de ani. Atacatorii au plecat apoi cu 5.000 de lei, 500 de euro si mai multe bijuterii din aur. De-abia spre dimineata, femeia s-a dezlegat din stransoare si a dat alarma.


Inca in stare de soc, femeia povesteste clipele de cosmar prin care a trecut. A trudit o viata si ea si tatal ei sa puna amandoi un ban de-o parte si, acum, nu au mai ramas cu nimic.

"Ne-am trezit noaptea cu trei vlajgani in casa, cu fetele acoperite, cu manusi pe maini pe tata l-o legat cu mainile la spate. eu am avut noroc ca m-au legat cu mainile in fata si am reusit sa ma dezleg. Au cautat prin casa si au plecat cu banii si cu aurul” a declarat Ofelia Marcut, victima.

Ingroziti, localnicii se tem pentru viata lor, mai cu seama ca talharii sunt inca in libertate.

"S-au bagat perste ei in casa niste barbati. Am inteles ca i-au legat, s-o mai intamplat asa sa intre in casa si sa fure, dar sa intre sa te omoare, asa ceva n-am mai auzit", a povestit o vecina.

Medicii spun ca viata celor doi nu este in pericol. Batranul s-a ales cu mana rupta si cu mai multe contuzii la maini si picioare. Fiica lui are si ea mai multe vanatai si o taietura la picior. Politistii spera sa-i prinda pe tilharii care risca pana la 15 ani de inchisoare.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO