Disparitie misterioasa. O femeie care se intorcea de la munca din Italia, nu a mai ajuns acasa

27-03-2012 17:14


Femeia de 41 de ani plecase de doua luni la munca in Italia si ar fi trebuit sa se intoarca acasa, sa-si petreaca Pastele cu fiica ei. A cumparat bilete pentru un microbuz care a adus-o pana la Arad dar de acolo i s-a pierdut urma.

De loc din Mehedinti, Camelia si-a gasit un post de menajera in Italia. Pe 10 martie ar fi trebuit insa sa se intoarca la fiica ei, studenta in anul I la Facultatea de Drept din Timisoara.

"Ultima data am vorbit cu ea pe data de 8 martie. O sunasem sa-i spun la multi ani si mi-a spus ca o sa vina in tara. Era incantata ca nu ma vazuse demult. N-a ajuns nici acasa, nici la mine la Timisoara, nu stiu nimic de ea", a spus Daniela Pasat, fata femeii disparute.

Fiica femeii a reusit sa dea de soferul microbuzului care a adus-o pe mama ei in tara, insa acesta nu a ajutat-o prea mult.

"Pana in Arad am adus-o eu, la Arad am lasat-o in gara ca sa ia microbuz sau tren catre Timisoara. De acolo nu mai stiu nimic. Nu mi-a lasat vreun numar de telefon ca sa sun eu sa o astepte cineva la Timisoara", a spus soferul microbuzului.

Rudele femeii sunt extrem de ingrijorate pentru ca ea sufera de schizofrenie si era sub tratament medicamentuos.

Pentru ca femeia a fost vazuta ultima oara la Arad, politistii de acolo au preluat cazul.

Daca o recunoasteti pe acesta femeie, si stiti unde s-ar putea afla, anuntati imediat politia sau sunati la 112.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO